Пральна машина ATLANT CMA 50У108-000 (CMA-50У108-000) - AT173147 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина ATLANT CMA 50У108-000 (CMA-50У108-000) - AT173147 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Пральна машина ATLANT CMA 50У108-000 (CMA-50У108-000)
Пральна машина ATLANT CMA 50У108-000 (CMA-50У108-000)

Пральна машина ATLANT CMA 50У108-000 (CMA-50У108-000) - AT173147

Код товару: AT173147
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Глибина 42.1 см, Максимальне завантаження 5 кг, Тип завантаження фронтальне завантаження, Тип автомат, Спосіб установки окремостоячий, Кількість програм 23,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ATLANT
Максимальная загрузка 5 кг
Глибина 42.1 см
Тип загрузки фронтальная загрузка
Тип автомат
Спосіб установки окремостояща
Количество программ 23
Программы стирки шерстяные изделия, хлопок, удаление пятен, спорт, смешанные ткани, синтетика, ручная стирка, полоскания, отжим, интенсивная, дел
Класс стирки A
Класс энергопотребления A
Класс отжима C
Количество оборотов 1000 об/мин
Потребляемая мощность 0.95 кВт/час
Потребление воды 45 л
Функції предварительная стирка, легкая глажка, количество полосканий, выбор количества оборотов отжима
Особливості система Antishock, контроль пенообразования, контроль дисбаланса, защитная блокировка дверцы, защита от сбоев электросети, защит
Колір корпусу White
Висота 84.6 см
Ширина 59.6 см
Цвет дверцы White
Вага 62 кг
Опис

Придбати Пральна машина ATLANT CMA 50У108-000 (CMA-50У108-000) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Машина входить в серію Optima Control із зменшеною глибиною корпусу і оптимальним набором функцій. При глибині 42 см машина стирає до 5 кг білизни. Система оптимізації оцінює кожне завантаження, визначаючи строго необхідну кількість води для неї (з урахуванням особливостей обраної програми) і тривалість кожного етапу.

Бак машини зроблений з полімеру – поліпропілену, його переваги – більш низька вартість, довговічність і здатність довше зберігати температуру підігрітої води.

Нагрівач для більшої надійності, міцності і захисту від накипу виконаний з високоякісної нержавіючої сталі зі спеціальним покриттям. У приладі застосована спеціальна конструкція гідравлічної системи з кульовим клапаном. Вона дозволяє без втрат використовувати миючий засіб, покращуючи якість прання, зменшуючи витрату електроенергії і мінімізує шкідливий вплив на навколишнє середовище.

Машина оснащена великим набором програм. Частина з них дозволяє вибирати необхідну температуру води. До прання бавовни можна додати попередній цикл, він призначений для догляду за сильно забрудненими речами, забрудненими землею, піском. Речі з великою кількістю плям рекомендується прати в режимі з відповідною назвою, програма створена таким чином, щоб забезпечити найкращі умови для роботи відбілювача і порошку. Цикл інтенсивної прання підходить для речей, які потребують більш тривалому і сильному впливі, – для столового, постільної білизни, рушників.

Ряд програм призначений для дбайливого прання. Програма «Шерсть» враховує особливості прання виробів з натуральної вовни, кашеміру, мохеру, ангори та ін. Програма «Ручне прання» приведе в порядок делікатні вироби, в тому числі дамська білизна, колготки. Два циклу створені спеціально для спортивного одягу з мембранних тканин і взуття.

Прилад здатний зберігати працездатність при скачках напруги в діапазоні від 170 до 255 В.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані