Навушники SteelSeries Arctis Pro (61486) - AT173199 - купити Навушники та гарнітури в Києві й Україні, доступні ціни на Навушники SteelSeries Arctis Pro (61486) - AT173199 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Навушники SteelSeries Arctis Pro (61486)
Навушники SteelSeries Arctis Pro (61486)
Навушники SteelSeries Arctis Pro (61486)
Навушники SteelSeries Arctis Pro (61486)
Навушники SteelSeries Arctis Pro (61486)

Навушники SteelSeries Arctis Pro (61486) - AT173199

Код товару: AT173199
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Інтерфейс підключення USB, штекер 3.5 мм, Конструкція повнорозмірні, Призначення для телефону, для консолі, для комп'ютера, Тип пристрою гарнітура, Тип геймерські (ігрові), Підключення дротове,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SteelSeries
Інтерфейс підключення USB, штекер 3.5 мм
Конструкция полноразмерные
Призначення для телефона, для консоли, для компьютера
Тип устройства гарнитура
Подключение провідне
Тип геймерские (игровые)
Тип кріплення дуга над головою
Чувствительность 102 dB
Колір Чорний
Сопротивление наушников 32 Ом
Тип излучателя динамический
Минимальная воспроизводимая частота 10 Гц
Максимальная воспроизводимая частота 40 кГц
Чувствительность микрофона 38 dB
Минимальная воспринимаемая частота микрофона 100 Гц
Максимальная воспринимаемая частота микрофона 10 кГц
Максимальное сопротивление 2.2 кОм
Особливості съемный кабель, система шумоподавления, регулятор громкости, неодимовый магнит, выдвижной микрофон
Диаметр излучателя 40 мм
Опис

Придбати Навушники SteelSeries Arctis Pro (61486) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Навушники SteelSeries Arctis Pro (61486)

SteelSeries Arctis Pro - приголомшлива hi-res ігрова гарнітура для ПК! Кращі в індустрії hi-res динаміки. Конструкція з дуже легкого сплаву алюмінію і сталі. DTS Headphone: X v2.0 surround sound. Кращий ігровий мікрофон ClearCast.

З новими hi-res динаміками ви не пропустите жодного звуку. Гарнітура Arctis Pro оснащена преміальними динаміками з неодимовими магнітами високої щільності, здатними відтворювати hi-res звук до 40 000Гц, практично вдвічі більше стандартного частотного діапазону інших гарнітур (22 000 Гц).

Двохнаправлений мікрофон ClearCast. Визнаний багатьма як найкращий мікрофон для ігор, мікрофон ClearCast дозволяє домогтися якість запису голосу і придушення сторонніх шумів на рівні студійних мікрофонів.

Тепер ви можете насолодитися технологією DTS Headphone: X v2.0 в іграх. Знаменита технологія об'ємного звучання DTS Headphone: X v2.0 дозволяє повністю зануритися в ігрове оточення за рахунок максимально точного позиціонування, без ефекту "тонеля". Завдяки цьому ігровий світ навколо вас просто оживає.

RGB-підсвічування. Ви можете вибрати один з доступних 16.8 мільйонів квітів або створити власну колірну схему. Також ви можете використовувати технологію Prism Sync для синхронізації еффкт підсвічування з усіма пристроями SteelSeries.

Компанія Steelseries була заснована в Копенгагені в 2001 році. Метою компанії з дня її утворення було виробництво такого грального обладнання, яке б забезпечувало потрібні переваги геймерам з будь-яким рівнем підготовки.

Підприємством був пройдений довгий шлях від простого дебютного товару - скляного килимка до виготовлення високоякісного, ергономічного та функціонального грального обладнання, визнаного у всьому світі. Компанією Steelseries сьогодні відкриті офіційні представництва в таких великих регіонах, як Північна Америка, Європа і Азія.

На сьогоднішній день Steelseries - це світовий лідер в області виготовлення професійного обладнання для геймерів. Steelseries НЕ піддалася запаморочення від успіхів і залишається відданою своєї головної мети - співпраці зі світовим ігровим співтовариством і створення для нього кращої продукції.

Крім того, корпоративна філософія даної компанії полягає у висловленні подяки як цілим ігровим співтовариствам, так і окремим гравцям. Величезну частину своїх оборотних коштів компанія Steelseries вкладає в вдосконалення ігрової індустрії і розвиток геймерського співтовариства.

SteelSeries - це данська компанія, яка відома як виробник ігрових маніпуляторів (навушників, мишей, клавіатур, килимків), розрахованих виключно на професійних геймерів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані