Духова шафа Gefest ДА 622-01 - AT173255 - купити Духові шафи в Києві й Україні, доступні ціни на Духова шафа Gefest ДА 622-01 - AT173255 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Духова шафа Gefest ДА 622-01

Духова шафа Gefest ДА 622-01 - AT173255

Код товару: AT173255
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип електрична, Колір чорний, Об'єм 52 л, Управління механічне, Система очищення емаль легкої очистки, Кількість програм 8,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип електрична
Колір Чорний
Об`єм 52 л
Управление механічна
Система очистки эмаль легкой очистки
Тип гриля електрична
Внутреннее покрытие эмаль
Мощность гриля 1200 Вт
Додаткові функції турбо-гриль, традиционный с обдувом, традиционный нагрев, таймер, нижний нагрев, конвекция, гриль, вертел
Тип направляющих проволочные
Особливості жировой фильтр
Размеры ниши для встраивания 58 x 56 x 55 см
Габарити 59.5 х 59.8 х 56.5 см, 59.8 х 56.5 х 59.5 см
Вага 31.9 кг, 33.7
Виробник Gefest
Опис

Придбати Духова шафа Gefest ДА 622-01 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Духова шафа Gefest ДА 622-01 - це багатофункціональна духова шафа, яка відкриє для вас нові можливості приготування. Духова шафа чудово впорається з непростим завданням нагодувати цілу сім'ю смачними, соковитими і підсмаженими стравами. Мало того, що вона приваблива по дизайну, який чудово впишеться в будь-який інтер'єр, так ще і дуже функціональна.

Шафа хоч і вимагає окремого відведення під електроживлення, зовсім не можна назвати дуже вимогливою до лічильника. Потужність 3.3 кВт досить помірна, а радості від використання - набагато більше. Об'єм духової шафи становить 52 літри. У ній передбачено вентилятор для охолодження і гідролізний метод самоочищення від жирових плям і інших забруднень. Має безліч режимів готування і нагріву. Діапазон останнього від 100 до 280 градусів.

Тип управління поворотно-механічний - зручний і найголовніше точний. Є таймер зі звуковим сигналом який вчасно сповістить про готовність страви. А справжнім подарунком для любителів курочки з золотистою скоринкою стане електричний гриль, яким дуже зручно користуватися при включеному підсвічуванні шафи.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані