Духова шафа LIBERTY HO 738 W - AT173401 - купити Духові шафи в Києві й Україні, доступні ціни на Духова шафа LIBERTY HO 738 W - AT173401 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Духова шафа LIBERTY HO 738 W
Духова шафа LIBERTY HO 738 W

Духова шафа LIBERTY HO 738 W - AT173401

Код товару: AT173401
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип електрична, Колір білий, Об'єм 70 л, Управління механічно-електронне, Система очищення емаль легкої очистки, Кількість програм 8,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип електрична
Колір White
Об`єм 70 л
Управление механическо-электронное
Система очистки эмаль легкой очистки
Тип гриля електрична
Внутреннее покрытие Crystal Clean
Мощность гриля 1500 Вт
Додаткові функції традиционный с обдувом, традиционный нагрев, термостат, таймер, размораживание, нижний нагрев, гриль с обдувом, гриль, большой г
Тип направляющих проволочные
Особливості вентилятор охлаждения, блокировка панели управления
Размеры ниши для встраивания 59.5 x 56 x 57 см
Габарити 59.5 х 59.5 х 57.5 см
Вага 30
Виробник LIBERTY
Опис

Придбати Духова шафа LIBERTY HO 738 W Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Духова шафа LIBERTY HO 738 W - сучасний, місткий, стильний і функціональний духову шафу, який допоможе вам без праці приготувати святковий обід або вечерю для великої родини або компанії. Завдяки стильному, елегантному дизайну він буде чудово виглядати в будь-якому приміщенні, стане справжньою окрасою будь-якої кухні, дозволить легко і комфортно готувати справжні кулінарні шедеври. Готувати в такій духовці суцільне задоволення.

Духова шафа Liberty HO 738 володіє великою місткістю - 70 літрів. Такого обсягу буде цілком достатньо для приготування дичини цілком, для того, щоб випекти величезний торт або приготувати велику кількість домашньої випічки. У даній моделі передбачено 8 режимів приготування, а режим конвекція дозволить рівномірно розподіляти тепло всередині духовки, що забезпечить рівномірний і якісне приготування продуктів. Управління - електронно-механічний, просте і інтуїтивно зрозуміле. Внутрішньо покриття духовки володіє спеціальною емаллю, яка стійка до різних впливів і неймовірно легко миється і чиститься.

LIBERTY - бренд, який уже давно радує своєю продукцією домогосподарок всієї країни. Liberty як торгова марка, була заснована в 1996 році в Лондоні, Великобританія. Перевагою компанії є швидка адаптація до споживчого ринку України. У зв'язку з цим асортимент компанії на даний момент складається з мультіварок, прасок, блендерів, пилососів, фенів і остольное техніки для дому та кухні.

На сьогоднішній день побутова техніка LIBERTY випускає свою продукцію на тих же заводах, що і більшість світових брендів. Компанія робить досить функціональну техніку сучасного дизайну. І основним слоганом компанії є - «Свобода вибору».

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані