Пральна машина ZANUSSI ZWY60823CI - AT173435 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина ZANUSSI ZWY60823CI - AT173435 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Пральна машина ZANUSSI ZWY60823CI

Пральна машина ZANUSSI ZWY60823CI - AT173435

Код товару: AT173435
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Глибина 60 см, Максимальне завантаження 6 кг, Тип завантаження вертикальне завантаження, Тип автомат, Спосіб установки окремостоячий, Кількість програм 21,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ZANUSSI
Максимальная загрузка 6 кг
Глибина 60 см
Тип загрузки вертикальная загрузка
Тип автомат
Спосіб установки окремостояща
Количество программ 21
Программы стирки хлопок, смешанные ткани, синтетика, полоскания, отжим, освежить, джинсы, деликатная стирка, быстрая стирка, Eco
Класс стирки A
Класс энергопотребления A++
Класс отжима E
Количество оборотов 800 об/мин
Функції слив, предварительная стирка, отсрочка стирки, легкая глажка
Особливості контроль дисбаланса, защита от протечек
Колір корпусу White
Висота 89 см
Ширина 40 см
Цвет дверцы White
Опис

Придбати Пральна машина ZANUSSI ZWY60823CI Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пральна машина ZANUSSI ZWY60823CI - це вертикальна пральна машина, яка забезпечить належний догляд вашим речам: вони завжди будуть ефективно і дбайливо випрані. Модель відрізняється компактністю, відмінним функціоналом і економним енергоспоживанням. Вона розрахована на завантаження білизни до 6 кг.

Пральна машина оснащена зручною панеллю керування. Її функціональність представлена ??набором програм для прання білизни: Бавовна, Бавовна з попереднього. пранням, Бавовна Еко, Синтетика, Делікатна, Шерсть Плюс, Mix 20, Полоскання (в залежності від оборотів), Злив, Віджим, Легке прасування, Refresh 20 Min, Джинси, Mini 30 Min. Для того, щоб запустити швидку 30-хвилинну прання, досить просто натиснути кнопку "Пуск". Спеціальна функція QuickWash призначена для скорочення циклу прання до 50% часу.

Машину не потрібно провітрювати, відкриваючи кришку. За допомогою функції DelayStart ви можете відкласти початок прання на необхідний час - через 3, 6 або 9 годин. Барабан пральної машини буде завжди пахнути свіжістю - технологія Airflow перешкоджає утворенню цвілі і неприємного запаху. Дозатор миючого засобу також завжди залишається в чистоті, тому як струмінь води високого тиску ідеально до кінця вимовити порошок.

Славна історія компанії Zanussi, що носить ім'я свого творця, почалася в 1916 році, тоді син коваля Антоніо Зануссі, якому було 26 років, справив на невеликому підприємстві в італійському містечку Порденоне першу кухонну плиту, яка топилася дровами.

У 1984 році перед компанією відкрилися нові горизонти, оскільки вона злилася з відомою шведською групою Electrolux, що дало нові інвестиції і нові ринки. Материнська компанія мала великі можливості, виробничі потужності Zanussi в новому його якості отримали потужний поштовх до зльоту, дозволили компанії перетворитися в лідируючого на світовому ринку виробника технологічного обладнання сучасного типу.

Торгова марка Zanussi завойовувала свою репутацію протягом 50 років і залишається в ряду лідерів. Гаслом фірми є фраза: "Найвища якість дизайну і інновації". Саме як новатора і виробника якісного товару позиціонує себе компанія на міжнародному ринку. Компанія випускає унікальні продукти, що підтверджує її позицію.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані