Пральна машина CANDY HGS4157T3DS/2-S - AT173623 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина CANDY HGS4157T3DS/2-S - AT173623 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пральна машина CANDY HGS4157T3DS/2-S

Пральна машина CANDY HGS4157T3DS/2-S - AT173623

Код товару: AT173623
Немає в наявності
Короткий опис:

Глибина 40 см, Максимальне завантаження 7 кг, Тип завантаження фронтальне завантаження, Тип автомат, Спосіб установки окремостоячий, Кількість програм 16,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник CANDY
Максимальная загрузка 7
Глибина 40 см
Тип загрузки фронтальная загрузка
Тип автомат
Спосіб установки окремостояща
Программы стирки шерстяные изделия, шовк, хлопок, смешанные ткани, синтетика, ручная стирка, детские вещи, гигиеничная, быстрая стирка, бесшумная
Класс стирки A
Класс энергопотребления A+++
Класс отжима B
Количество оборотов 1500 об/мин
Функції Старт/Пауза, отсрочка стирки, легкая глажка, выбор температуры, выбор количества оборотов отжима
Особливості сенсор загрузки
Колір корпусу White
Висота 85 см
Ширина 60 см
Цвет дверцы Grey
Опис

Придбати Пральна машина CANDY HGS4157T3DS/2-S Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пральна машина CANDY HGS4157T3DS / 2-S пропонує користувачеві безліч автоматичних програм. Пральна машина надає можливість вибрати тип прання, швидкість віджимання і необхідну температуру. МАКСИМАЛЬНАЯ ЧИСТОТА. У пристрої є режим посиленої гігієни, який допомагає вимивати навіть найдрібніші частинки забруднювачів і чистячих засобів. Завдяки цьому вдається запобігти виникненню алергічних реакцій у дітей і дорослих з чутливою шкірою.

ЕКОНОМІЧНІСТЬ. Програма EcoMix передбачає прання при 20 градусах з мінімальними витратами електроенергії. Крім того, вона дозволяє зберегти максимальну кількість ензимів, що містяться в сучасних пральних порошках.

ВІДКЛАДЕНИЙ СТАРТ. Вбудований 24-годинний таймер дозволяє почати прання саме в той час, коли це дійсно зручно для користувача - наприклад, вночі, при мінімальному навантаженні на електромережу будинку.

Candy виготовила першу італійську пральну машину в 1945, а в кінці 50-х років винайшов сучасну пральну машину з фронтальним завантаженням, ставши синонімом прання в Італії. Тепер Candy - міжнародний бренд, який пропонує повний асортимент великої побутової та вбудованої техніки, що поєднує передові технології, функціональність, італійський дизайн і відмінну продуктивність. З роками наша місія не змінилася: задоволення потреб споживачів за допомогою інноваційних але простих у використанні і доступних продуктів.

Прислухаючись до думки і побажань своїх клієнтів компанія Candy Group вже більше 70 років створює унікальні рішення для вашого побуту - Центр інновацій, досліджень і розвитку знаходиться в Італії в містечку Бругерио (МБ).

Сьогодні, в епоху цифрових технологій, Candy відкриває двері до нового способу співіснування з побутовою технікою, має простий і інтуїтивно зрозумілий спосіб управління. Результатом роботи дослідницької групи Candy стала лінійка приладів Simply-Fi, яка може похвалитися не тільки інноваціями і стилем, а й поєднанням ефективності та простоти у використанні. Candy Group використовує сировину, придатна для повторного переробки у всіх компонентах своєї продукції і упаковки, активно бере участь в утилізації відходів WEEE (відходів електричного та електронного обладнання).

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані