Пральна машина CANDY CST G372D-S - AT173757 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина CANDY CST G372D-S - AT173757 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пральна машина CANDY CST G372D-S

Пральна машина CANDY CST G372D-S - AT173757

Код товару: AT173757
Немає в наявності
Короткий опис:
Глибина 60 см, Максимальне завантаження 7 кг, Тип завантаження вертикальне завантаження, Тип автомат, Спосіб установки окремостоячий, Кількість програм 17,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник CANDY
Максимальная загрузка 7
Глибина 60 см
Тип загрузки вертикальная загрузка
Тип автомат
Спосіб установки окремостояща
Количество программ 17
Программы стирки шерстяные изделия, хлопок, синтетика, ручная стирка, полоскания, отжим, ежедневная стирка, джинсы, детские вещи, деликатная стир
Класс стирки A
Класс энергопотребления A+++
Количество оборотов 1200 об/мин
Потребляемая мощность 0.88 кВт/ч
Функції слив, предварительная стирка, отсрочка стирки
Особливості система самодиагностики
Колір корпусу White
Висота 86.5 см
Ширина 40 см
Цвет дверцы White
Вага 56.5 кг
Опис

Придбати Пральна машина CANDY CST G372D-S Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пральна машина CANDY CST G372D-S

Високоякісна пральна машина від виробника CANDY стане незамінною помічницею кожної сучасної господині. Модель з вертикальним типом завантаження не вимагає багато вільного простору при повсякденній експлуатації і підійде для установки навіть у невеликих кімнатах. Її максимальна місткість становить 7 кг. При віджиманні барабан пристрою здійснює до 1200 оборотів в хвилину. Пральна машина з класом прання A ефективно справляється зі складними плямами і інтенсивними забруднювачами. Під час прання рівень шуму не перевищує порогове значення 61 дБ, а при віджиманні – 77 дБ. За економна витрата електроенергії пристрій отримало клас енергоспоживання А+++.

Зовнішній вигляд
Модель CANDY CST G372D-S отримала білий корпус з ергономічним дизайном, для виготовлення якого використаний високоякісний пластик. Конструкційно вона відноситься до глибоких пральних машин (60 см). Барабан з нержавіючої сталі відрізняється ретельно продуманою конструкцією для дбайливого прання речей. На цифровому дисплеї ви побачите час, що залишився до закінчення програми, активні функції та додаткові параметри. Панель управління розташована на фронтальній стороні корпусу, включає в себе поворотний перемикач і механічні кнопки.

Функції управління
У пральній машині передбачена можливість змінювати швидкість віджиму і температурний режим. Скористайтеся функцією відкладеного старту щоб відстрочити початок програми до 24 годин.

Програми
Для отримання найкращого результату модель CANDY CST G372D-S оснащена 15 автоматичними програмами. Крім стандартних, виробником передбачено ряд спеціальних програм. Серед них варто виділити: швидке, щоденне, прання бавовняних і синтетичних речей, а також джинс і дитячої білизни. Ручна програма відмінно підійде для делікатних виробів. Використовуйте еко-режим для скорочення витрати води і електроенергії.

Додаткові особливості
Вбудована система захисту від дітей істотно підвищує рівень безпеки при повсякденному використанні. Вона блокує дверцята завантажувального люка від випадкового відкривання під час роботи пральної машини.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані