Пральна машина BEKO WRE 7634 XC0 (WRE7634XC0) - AT173779 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина BEKO WRE 7634 XC0 (WRE7634XC0) - AT173779 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Пральна машина BEKO WRE 7634 XC0 (WRE7634XC0)

Пральна машина BEKO WRE 7634 XC0 (WRE7634XC0) - AT173779

Код товару: AT173779
Немає в наявності
Короткий опис:
Глибина 54 см, Максимальне завантаження 7 кг, Тип завантаження фронтальне завантаження, Тип автомат, Спосіб установки окремостоячий, Кількість програм 16,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BEKO
Максимальная загрузка 7
Глибина 54 см
Тип загрузки фронтальная загрузка
Тип автомат
Спосіб установки окремостояща
Программы стирки шерстяные изделия, хлопок, темное белье, спорт, синтетика, рубашки, полоскания, отжим, освежить, ежедневная стирка, детские вещи
Класс стирки A
Класс энергопотребления A+++
Класс отжима B
Количество оборотов 1200 об/мин
Функції слив, самоочистка, отсрочка стирки, выбор температуры, выбор количества оборотов отжима
Особливості система самодиагностики, контроль дисбаланса, индикация остатка времени до окончания стирки, замок от детей
Колір корпусу White
Висота 84 см
Ширина 60 см
Цвет дверцы Серебристо-черный
Опис

Придбати Пральна машина BEKO WRE 7634 XC0 (WRE7634XC0) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пральна машина BEKO WRE 7634 XC0 (WRE7634XC0)
Стильна і функціональна пральна машина оснащена високоефективним інверторним двигуном. BEKO WRE 7634 XC0 значно знизить енерговитрати і заощадить ваш час.
Широкий люк дозволить швидко і легко завантажити велику кількість ваших речей. Максимальне завантаження становить 8 кг.

Для прання вам надано меню з 16 програм, серед яких є унікальна опція StainExpert. Вона дозволить легко видалити будь-які види плям, включаючи найстійкіші. Інформація про параметри та параметрах відображається на цифровому дисплеї. Для зручності, передбачена функція відкладеного старту. Пральна машина BEKO WRE 7634 XC0 (WRE7634XC0) має високу швидкість віджиму 1200 оборотів. Ви зможете регулювати її, як і температуру, на свій розсуд.

Компанія Beko - це турецька компанія, найбільший виробник побутової техніки і лідер з продажу в Європі. Компанія почала свою діяльність в 1950 році і відома в більш ніж в 100 країнах. Кожні дві секунди у світі продаються одна одиниця техніки Beko! Місія компанії Beko полягає в тому, що б впроваджувати нові SMART-технології у виробництво, що робить побутову техніку стильною, функціональної і проносить затишок в кожен будинок, а також турбота про навколишнє середовище.

Побутова техніка Beko вже більше 10 років на ринку України. Beko зарекомендував себе як надійний, якісний і доступний бренд. Пральні машини Beko багатофункціональні і економічніші. Кухонні плити Beko зручні у використання і універсальні. Вбудована техніка Beko - еталон вишуканості стилю і надійності. Побутова техніка Beko - розумний вибір!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані