Плита ARDESIA C 640 EB WHITE - AT173800 - купити Плити в Києві й Україні, доступні ціни на Плита ARDESIA C 640 EB WHITE - AT173800 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Плита ARDESIA C 640 EB WHITE

Плита ARDESIA C 640 EB WHITE - AT173800

Код товару: AT173800
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип комбінована (газ+електро), Колір білий, Електропідпал конфорки, Напруга/частота 220-240 В/50 Гц, Зони нагріву газові, Електропідпал поверхні окрема кнопка,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип комбинированная (газ+электро)
Колір White
Электроподжиг конфорки
Напряжение/частота 220-240 В/50 Гц
Зоны нагрева Для газовых плит
Электроподжиг поверхности отдельная кнопка
Крышка варочной поверхности стеклянная
Материал решеток поверхности эмалированная сталь
Количество конфорок 4
Мощность и тип конфорок 1.8 кВт, 3 кВт, 1 кВт
Тип духовки Для электрических плит
Полезный объем 65 л
Тип гриля електрична
Тип очистки эмаль легкой очистки
Внутреннее покрытие эмаль
Висота 85 см
Ширина 60 см
Глибина 60 см
Виробник ARDESIA
Опис

Придбати Плита ARDESIA C 640 EB WHITE Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Вишукана кухонні комбінована плита ARDESIA C 640 EВ WHITE додасть Вашій кухні італійського стилю. Сучасна комбінована плита ARDESIA C 640 EВ WHITE виготовлена ??з дотриманням кращих традицій італійської мануфактури.

 Панель управління прямо на приладі - це прямий доступ до всіх елементів управління. Місце розташування вирішує все, місце розташування панелей управління не менш важливо, ніж зручність їх використання. Панель управління цією комбінованої плити було продумано так, щоб якомога легше перевірити чи змінити її налаштування. ARDESIA - це бренд кухонної побутової техніки MADE in ITALY.

Плита Ardesia C 640 EВ WHITE має варильною поверхнею з 4 газовими конфорками і електричною духовою шафою. Чотири конфорки розділені по типу застосування: швидке нагрівання з потужністю 3000 Вт, дві прискореного нагріву з потужністю 1800 Вт кожна і допоміжна з потужністю 1000 Вт.

Для контролю приготування передбачено механічне управління. Подвійне скління дверцята сприяє більш безпечної експлуатації. Плита оснащена електророзпалом для вручений поверхню, таймером і конвекцією. Плита ARDESIA A 640 EB WHITE стане незамінною помічницею на вашій кухні. ARDESIA втілює в собі істинно італійські принципи виробництва в поєднанні з найсучаснішими технологіями, кращими матеріалами і ноу-хау.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані