Пральна машина Haier HW60-1229AS - AT173908 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина Haier HW60-1229AS - AT173908 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Пральна машина Haier HW60-1229AS
Пральна машина Haier HW60-1229AS

Пральна машина Haier HW60-1229AS - AT173908

Код товару: AT173908
Немає в наявності
Короткий опис:
Глибина 45 см, Максимальне завантаження 6 кг, Тип завантаження фронтальне завантаження, Тип автомат, Спосіб установки окремостоячий, Кількість програм 11,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Haier
Максимальная загрузка 6 кг
Глибина 45 см
Тип загрузки фронтальная загрузка
Тип автомат
Спосіб установки окремостояща
Количество программ 11
Программы стирки шерстяные изделия, хлопок, спорт, смешанные ткани, синтетика, полоскания, отжим, интенсивная, детские вещи, деликатная стирка
Класс стирки A
Класс энергопотребления A+++
Класс отжима C
Количество оборотов 1200 об/мин
Функції продолжительность цикла, отсрочка стирки, обработка паром
Особливості защитная блокировка дверцы, защита от протечек, защита от перегрева, замок от детей
Висота 85 см
Ширина 59.5 см
Цвет дверцы Серебристо-черный
Вага 60 кг
Опис

Придбати Пральна машина Haier HW60-1229AS Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пральна машина Haier HW60-1229AS - це високі технології прання в компактному корпусі. Надійність і потужність. Одне з головних переваг моделі - інверторний мотор, який знижує рівень шуму, підвищує термін служби пристрою і економічно витрачає електроенергію.

Прання з парою дозволить надати одязі свіжість, м'якість, видалити неприємні запахи, повністю видалити залишки миючих засобів і побутові алергени. З такою великою ємністю пральна машинка не боїться ні великих сімей, ні перин, ні навіть лижних костюмів. Клас енергоспоживання А +++. Завдяки Класу А +++ рівень енергоспоживання знижується на 40%, гарантія економною прання.

Барабан Wave. Барабан Wave особливої ??конструкції гарантує дбайливе ставлення до речей. його ребриста форма і хвилеподібні зачепи дозволяють зробити прання більш ефективної при мінімальному впливі на тканину. Речі буквально ковзають по поверхні.

Ексклюзивні технології для гігієни. Особливість машини - наявність AMT-технології. Манжета люка і кювету для миючих засобів виготовлені з антибактеріального матеріалу, що запобігає появі цвілі. Дитячий режим і функція додаткового полоскання роблять модель прекрасно підходить для сімей з дітьми.

Бережне ефективне прання. Престижний сертифікат Woolmark підтверджує: машині без побоювання можна довірити найніжніші речі, включаючи шерсть і ніжний шовк. 15-хвилинний експрес-режим призначений для прання не сильно забруднених речей. Місткість і компактність. Невеликі габарити - не перешкода місткості: за один прийом машина може випрати до 6 кг білизни.

Haier - це найбільш відомий і успішний китайський виробник побутових приладів. Його можна назвати єдиним знаменитим по-справжньому брендом Китаю. В даний час Haier випускає понад 15 000 найменувань побутових приладів, компанія має представництва в 60 країнах світу, досягла найвіддаленіших куточків Старого і Нового Світу, по всьому світу розкидані її інформаційні та дизайнерські агентства. Китайський виробник зміг впровадити в своє виробництво не тільки високотехнологічні комплектуючі японців, такі як компресори Mitsubishi і Sanyo, але і японський підхід в плані ставлення до праці.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані