Пральна машина Gorenje W3E72S3 - AT174002 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина Gorenje W3E72S3 - AT174002 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Пральна машина Gorenje W3E72S3

Пральна машина Gorenje W3E72S3 - AT174002

Код товару: AT174002
Немає в наявності
Короткий опис:
Глибина 46.5 см, Максимальне завантаження 7 кг, Тип завантаження фронтальне завантаження, Тип автомат, Спосіб установки окремостоячий, Кількість програм 16,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Gorenje
Максимальная загрузка 7
Глибина 46.5 см
Тип загрузки фронтальная загрузка
Тип автомат
Спосіб установки окремостояща
Программы стирки шерстяные изделия, хлопок, спорт, смешанные ткани, синтетика, ручная стирка, полоскания, отжим, гипоаллергенная стирка, верхняя
Класс энергопотребления A+++
Количество оборотов 1200 об/мин
Функції старт/пауза, самоочистка, предварительная стирка, отсрочка стирки, выбор температуры, выбор количества оборотов отжима
Особливості индикация остатка времени до окончания стирки, звуковой сигнал окончания программы, замок от детей
Колір корпусу White
Висота 85 см
Ширина 60 см
Цвет дверцы бело-черный
Вага 67.5 кг
Опис

Придбати Пральна машина Gorenje W3E72S3 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пральна машина Gorenje W3E72S3 виготовлена ??на європейському заводі в Словенії (гарантія 2 роки). Вся геометрія корпусу, відділення для завантаження порошку, секція для завантаження білизни з великою дверцятами і зручною ручкою для відкривання, разом з прекрасним і інтуїтивно зрозумілим блоком управління машини - чудово гармонують один з одним і втілюють в собі строгість і елегантність.

Чутлива турбота про будь-якому одязі. Унікальний барабан з хвилеподібним узором в поєднанні зі спеціальними хвилеподібними 3D ребрами, забезпечують делікатну турботу для ідеальної чистоти білизни з мінімальною кількістю складок.

Ні вібрації - немає шуму. Нові ребра жорсткості на бічних стінках StableTech і дно забезпечують підвищену стійкість пральних машин SensoCare і істотно знижують вібрацію і рівень шуму навіть при високій швидкості віджиму.

Безпека дітей - перш за все. Дверцята пральної машини не можна відкрити під час циклу. Для додаткової безпеки машину можна заблокувати, просто натиснувши комбінацію кнопок на панелі управління. Улюблений одяг завжди готовий. Всього 20 хвилин достатньо для освіження нової футболки і інший менш забрудненої білизни. Тому, ваш улюблений одяг завжди на чеку.

Особлива захист для чутливої ??шкіри. При використанні програми AntiAllergy, застосовується висока температура і додаткове полоскання для ефективного усунення миючого засобу на тканини. Алергени, що викликають неприємне відчуття - усуваються, що захищає чутливу шкіру.

Три кроки і все готово. Легка у використанні панель управління з розташованим по центру селектором програм, дозволяє почати прання в 3 простих кроки. Увімкніть пральну машину, виберіть програму і натисніть «Старт»! Без додаткових підміню вибору функцій і налаштувань. Параметри можна вільно змінити за допомогою великого сенсорного інтерфейсу, тому будьте впевнені, що речі будуть випрані саме так, як вам потрібно.

Чиста і пухка. Завдяки цій програмі можна легко випрати пуховики, ковдри та подушки будинку, заощадивши час і гроші. Ідеальний вихід. Великі дверцята, виготовлені з цільного пластику, без всякого гвинта гарантують стабільність і попереджають виникнення надокучливого писку або скрипу. Відкривається на повних 180 градусів, тому завантажувати або діставати білизна дуже легко.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані