Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti UAP-AC-LR - AT017469 - купити Wi-Fi точки доступу в Києві й Україні, доступні ціни на Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti UAP-AC-LR - AT017469 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti UAP-AC-LR

Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti UAP-AC-LR - AT017469

Код товару: AT017469
В наявності
5 163 грн
Короткий опис:
Режими роботи ретрансляція (ретранслятор), Wi-Fi точка, Wi-Fi міст, Робоча частота 2.4 / 5 ГГц, Стандарти мереж ac (до 867 Мбіт/с), n (до 450 Мбіт/с), g (до 54 Мбіт/с), b (до 11 Мбіт/с), a (до 54 Мбіт/с), Інтерфейси LAN 10/100/1000 Мбіт/с, Тип антени вбудована/незнімна, Безпека інформації WPA2, WPA-PSK, WPA-ENT, WPA, WEP, TKIP, AES,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Ubiquiti
Режимы работы репитер (ретранслятор), Wi-Fi точка, Wi-Fi мост
Рабочая частота 5 ГГц, 2.4 ГГц
Стандарты сетей ac (до 867 Мбит/с), n (до 450 Мбит/с), g (до 54 Мбит/с), b (до 11 Мбит/с), a (до 54 Мбит/с)
Інтерфейси LAN 10/100/1000 Мбит/с
Тип антени встроенная/несъемная
Безопасность информации WPA2, WPA-PSK, WPA-ENT, WPA, WEP, TKIP, AES
Мониторинг и управление WEB-интерфейс
Соответствие сетевым стандартам IEEE 802.3x, IEEE 802.3u 100BASE-TX (100 Мбит/с), IEEE 802.3ab 1000BASE-T (1000 Мбит/с), IEEE 802.1q (VLAN), IEEE 802.11 n, IEEE
Ширина 176 мм
Висота 43 мм
Глибина 176 мм
Вага 240 г
Живлення PoE
Рабочий диапазон температуры воздуха -10° ~ +70°
Опис

Придбати Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti UAP-AC-LR Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti UAP-AC-LR - це точка доступу з підвищеною потужністю радіочастини, яка становить 22 dBm у діапазоні 5 ГГц, до 24 dBm в діапазоні 2.4 ГГц. Крім радіочастини, також були посилені і вбудовані антени. Завдяки таким змінам, зону впевненого охоплення вдалося розширити до 183 метрів за відсутності перешкод між клієнтським пристроєм і точкою доступу.

За рахунок застосування схеми MIMO 3×3 в точці доступу була збільшена максимальна швидкість передачі даних в діапазоні 2.4 ГГц до 450 мб/с. У діапазоні 5 ГГц пропускна здатність становить 867 мб/сек.

За допомогою фірмового програмного комплексу UniFi Controller, точка доступу легко інтегрується в існуючу мережу на основі пристроїв UniFi, забезпечуючи ефективний обмін даними навіть у самих великих приміщеннях, а завдяки підтримці так званого «безшовного роумінгу» при переміщенні між точками доступу перемикання відбувається без втрати зв'язку з мережею, що важливо, наприклад, у разі скачування даних або розмови по скайпу.

Інноваційна конструкція антени забезпечує симетричну зону покриття дальнього радіусу дії, завдяки чому посилення антени UniFi AC LR дозволяє не тільки відмінно передавати сигнал, але і забезпечує чудовий прийом. Крім цього, висока потужність передачі дозволяє підключатися до мережі навіть клієнтам, які знаходяться досить далеко від точки доступу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані