Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti PBE-M5-400 - AT018084 - купити Wi-Fi точки доступу в Києві й Україні, доступні ціни на Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti PBE-M5-400 - AT018084 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti PBE-M5-400

Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti PBE-M5-400 - AT018084

Код товару: AT018084
В наявності
4 841 грн
Короткий опис:
Режими роботи Wi-Fi точка, Робоча частота 5 ГГц, Стандарти мереж n (до 300 Мбіт/с), a (до 54 Мбіт/с), Інтерфейси LAN 10/100/1000 Мбіт/с, Тип антени зовнішня/знімна, Моніторинг та управління Web-інтерфейс,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Ubiquiti
Режимы работы Wi-Fi точка
Рабочая частота 5 ГГц
Стандарты сетей n (до 300 Мбит/с), a (до 54 Мбит/с)
Інтерфейси LAN 10/100/1000 Мбит/с
Тип антени внешняя/съемная
Мониторинг и управление WEB-интерфейс
Ширина 420 мм
Висота 275 мм
Глибина 420 мм
Вага 1753 г
Живлення PoE
Рабочий диапазон температуры воздуха -40°C ~ +70°C
Опис

Придбати Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti PBE-M5-400 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti PBE-M5-400 ,

PBE-M5-400, як і вся оновлена серія бездротових пристроїв Powerbeam від Ubiquiti Networks, є прекрасним втіленням сучасних технологій та інженерної думки розробників компанії виробника.

Технічні особливості

Як можна зрозуміти з індексу пристрою, Ubiquiti PowerBeam M5 PBE-M5-400 призначений для роботи в частотному діапазоні 5170-5875MHz. При цьому його максимальна вихідна потужність може досягати 26 dBm. А завдяки збільшеному до 400мм діаметру відбивача, коефіцієнт підсилення становить 25 dBi.

Побудована бездротова точка доступу на базі сучасного мережевого процесора Atheros MIPS 74Kc, що має тактову частоту 560 MHz. І забезпечена оперативною пам'яттю DDR2 об'ємом 64 МБ і 8 MB Flash пам'яті.

Для зв'язку з дротовими мережами, а також для подачі електроживлення за технологією PoE, використовується один захищений від статичної електрики (ESD/EMP Protection) з напругою до 24 000V, 10/100/1000 Mbit/s Gigabit Ethernet порт, з можливістю автоматичного визначення швидкості і типу підключення, який більше не обмежує швидкість передачі даних між дротовою і бездротовою мережею.

Технології і PBE-M5-400

Працює PowerBeam M5 25 dBi під управлінням фірмової мережевої операційної системи AirOS, розробленої Ubiquiti Networks спеціально для бездротових пристроїв.

Зокрема, використання удосконаленої технології AirMAX, що базується на принципі множинного доступу з поділом часу (TDMA), а також поліпшеною завадостійкості та інтелектуальної системи якості сервісу (QoS), роблять всі пристрої Ubiquiti Powerbeam відмінним вибором як для використання в бездротових мережах провайдерів (WISP), так і для розгортання широкосмугових каналів зв'язку з топологією точка-точка.

Конструктивні особливості точок доступу PowerBeam M5

Завдяки використанню спеціально спроектованого відбивача збільшеного розміру, PBE-M5-400 має підвищений коефіцієнт підсилення, що дозволяє не тільки використовувати пристрій для створення більш далеких бездротових з'єднань, але і також збільшити якість зв'язку в умовах утрудненого прийому.

Але, незважаючи на збільшений розмір і зусилля навантаження, інженери компанії розробили спеціально кріплення. Воно здатне не тільки витримувати вітер з силою до 200 км/год, але і забезпечує можливість регулювання пристрою, досягаючи максимального рівня сигналу і як наслідок - поліпшеної якості зв'язку.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані