Багатофункціональний пристрій HP Pro M433a (1VR14A) - AT174732 - купити Багатофункціональні пристрої в Києві й Україні, доступні ціни на Багатофункціональний пристрій HP Pro M433a (1VR14A) - AT174732 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Выгодные цены на бесперебойный источник питания, предлагаем вам сделать выбор абс пластик и заказать с доставкой в Киеве.
  • Рекомендуем купить usb флешку в нашем магазине, а также системы умного дома с доставкой по Запорожью.
  • Предлагаем ознакомиться с кабель телевизора, либо оборудование полиграфии, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить оперативку ddr, обратите внимание на виртуальные очки, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар геймпад, купить с доставкой в Тернополь, рекомендуем вам плоттер, стоимость вас приятно удивит.
Багатофункціональний пристрій HP Pro M433a (1VR14A)
Багатофункціональний пристрій HP Pro M433a (1VR14A)
Багатофункціональний пристрій HP Pro M433a (1VR14A)
Багатофункціональний пристрій HP Pro M433a (1VR14A)
Багатофункціональний пристрій HP Pro M433a (1VR14A)
Багатофункціональний пристрій HP Pro M433a (1VR14A)

Багатофункціональний пристрій HP Pro M433a (1VR14A) - AT174732

Код товару: AT174732
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Інтерфейси USB, Тип МФУ лазерний, Тип друку монохромна, Максимальний формат друку A3, Призначення для офісу, Технологія друку лазерна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hewlett-Packard
Місткість лотків для подачі 350 аркушів
Час виходу першої сторінки 9 сек
Максимальна швидкість монохромного друку 20 арк/хв
Розподільна здатність при копіюванні, dpi 600x600
Максимальна кількість копій 999 шт
Оптична роздільна здатність сканера 600 х 600
Місткість вихідного лотка 250 аркушів
Щільність паперу 60 - 163 г/м²
Середня споживана потужність у режимі очікування 80 Вт
Ширина 560 мм
Висота 413 мм
Глибина 540 мм
Вага 25
Опис

Придбати Багатофункціональний пристрій HP Pro M433a (1VR14A) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Багатофункціональний пристрій HP Pro M433a (1VR14A)

Професійна робота з документами А3 може бути простіше і ефективніше. Використовуйте для цього прогресивне багатофункціональний пристрій LaserJet серії M433. Економічне обладнання з порівняно невисокою ціною в своєму сегменті і низькою вартістю обслуговування. Друкуйте, скануйте і копіюйте з високошвидкісним МФУ, а також використовуйте корисні в професійній діяльності функції і технології.

Пристрій і комплектація. Запускати завдання можна безпосередньо з пристрою. Для цього на LaserJet серії M433 передбачена зручна панель управління. Процес друку відстежується за допомогою чотирьохстрочном рідкокристалічного дисплея. БФП створено в компактному корпусі, завдяки чому з установкою обладнання навіть в невеликому офісному просторі не буде проблем. Пристрій комплектується стандартними лотками подачі і прийому паперу.

Зі швидкістю друку, що досягає 20 сторінок в хвилину, ви зможете ефективніше використовувати робочий час. Перше скопійоване зображення може бути отримано вже через 8,2 секунди від початку часу роботи пристрою. З звичайною якістю до 600 x 600 точок на дюйм і покращену - до 1200 x 1200 т / д легко задовольняйте всі потреби компанії.

З ПО HP Scan користувачеві зручно зберігати інформацію на комп'ютер і використовувати її для моментального редагування. Такі додаткові функції як зменшення або збільшення зображень, затемнення і двосторонній друк дають можливість більш гнучко і оперативно працювати з документами різних форматів. Так, за одну операцію копіювання, можна отримати два зображення на одній сторінці, що заощадить на тільки час, а й паперові носії в розмірі до 50%.

Захищені від підробки оригінальні картриджі HP дозволяють максимально ефективно використовувати інвестовані в обладнання кошти. Можливість працювати з різними типами паперу відкриває ширші можливості для максимально використання потенціалу обладнання. Вибирайте доступні і надійні БФП HP для продуктивної роботи з документами формату A3. Спростіть роботу, а також економте ресурси і час завдяки ефективним рішенням сканування. Скористайтеся перевагами основних функцій друку для сучасного стилю роботи.

Низькі витрати без збитку для якості. Вигідний пристрій, що дозволяє економити бюджет завдяки привабливій ціні і низьким експлуатаційним витратам. Захистіть свої інвестиції і скоротіть експлуатаційні витрати завдяки використанню оригінальних лазерних картриджів HP. Висока продуктивність роботи з документами формату A3. Швидкий друк зі швидкістю до 20 стор / хв і висновок першої копії всього за 8,2 секунди.

Відправка відсканованих зображень на комп'ютер для простого зберігання та спільного використання з допомогою драйвера і ПО HP Scan. Запуск завдань з пристрою для оптимізації копіювання. Копіювання двосторонніх документів, що засвідчують особу, а також затемнення, збільшення або зменшення зображень. Створіть односторонню копію двостороннього посвідчення особи завдяки швидкому відтворення лицьової і зворотної сторін на одному боці аркуша. Готовність до роботи в сучасному офісі. Встановіть це МФУ там, де співробітникам буде найзручніше на ньому працювати, - воно не займе багато місця і буде практично непомітно.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані