Пральна машина AEG LTX7C373E - AT175072 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина AEG LTX7C373E - AT175072 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Пральна машина AEG LTX7C373E
Пральна машина AEG LTX7C373E
Пральна машина AEG LTX7C373E
Пральна машина AEG LTX7C373E
Пральна машина AEG LTX7C373E
Пральна машина AEG LTX7C373E
Пральна машина AEG LTX7C373E
Пральна машина AEG LTX7C373E

Пральна машина AEG LTX7C373E - AT175072

Код товару: AT175072
Немає в наявності
Короткий опис:
Глибина 60 см, Максимальне завантаження 7 кг, Тип завантаження вертикальне завантаження, Тип автомат, Спосіб установки окремостоячий, Кількість програм 9,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник AEG
Максимальная загрузка 7
Глибина 60 см
Тип загрузки вертикальная загрузка
Тип автомат
Спосіб установки окремостояща
Количество программ 9
Программы стирки шерстяные изделия, хлопок, синтетика, пуховое одеяло, джинсы, деликатная стирка, гипоаллергенная стирка, верхняя одежда, быстрая
Класс стирки A
Класс энергопотребления A+++
Класс отжима C
Количество оборотов 1300 об/мин
Потребляемая мощность 0.84 кВт/час
Функції старт/пауза, отсрочка стирки, обработка паром, выбор температуры, выбор количества оборотов отжима
Особливості контроль дисбаланса, индикация остатка времени до окончания стирки, защита от протечек
Колір корпусу White
Висота 89 см
Ширина 40 см
Цвет дверцы White
Вага 65
Опис

Придбати Пральна машина AEG LTX7C373E Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пральна машина AEG LTX7C373E

Зустрітися з захисником стильних сорочок. Система ProSteam® в пральних машинах з вертикальним завантаженням AEG 7000, що відрізняються компактністю: пар пом'якшує складки і робить одяг більш свіжою. Бездоганний догляд без клопоту день за днем.

Менше прасування. Свіжий одяг. Система ProSteam® дозволяє завершити прання парою, зменшивши складки, або вибрати окрему програму з парою щоб освіжити білизну: бездоганний догляд без клопоту день за днем.

Турбота про ваш одяг. Економія води і електрики. ProSense® зважує кожне завантаження і коригує параметри циклу, зводячи до мінімуму час роботи, необхідної для бездоганної прання. Це зменшує знос і захищає кольори ваших класичних речей.

SoftPlus: потрапивши в барабан, пом'якшувач для білизни впливає на всі волокна. Кришка з нажимною кнопкою і м'які внутрішні дверцята барабана системи Soft Opening роблять завантаження і вивантаження легше і безпечніше. Мінімальне енергоспоживання, максимальна ефективність і довговічність.

Пральна машина з вертикальним завантаженням AEG LTX 7 C 373 E дбайливо і акуратно буде доглядати за Вашим білизною при кожному завантаженні завдяки барабану Protex Plus. Система OptiSense запобігає знос одягу, автоматично підбираючи потрібний час прання, витрата води і електроенергії. З функцією відстрочки старту Ви можете самостійно вибирати час початку роботи машини, відклавши її на потрібну кількість годин.

Німецький бренд AEG існує вже більше ста років, будучи піонером електричних побутових приладів. Компанія, заснована ще в 1887 році першою випустила в масове виробництво побутові електроплити в 1908 році, в 1911 побутові холодильники, а в 50-і роки перші пральні машини автомат.

Марка AEG заслужено вважається престижним брендом завдяки якості та надійності продукції. У 1994 році компанія AEG стає частиною концерну Electrolux AB і отримує подальший поштовх свого розвитку, в якості топового бренду концерну, спрямованого на споживачів з підвищеними вимогами до комфорту і функціональності поряд з високою якістю. Під брендом AEG в нашій країні представлений широкий спектр великої побутової, вбудованої техніки та кондиціонерів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані