Багатофункціональний пристрій Kyocera ECOSYS M6630cidn (1102TZ3NL0/1102TZ3NL1) - AT175081 - купити Багатофункціональні пристрої в Києві й Україні, доступні ціни на Багатофункціональний пристрій Kyocera ECOSYS M6630cidn (1102TZ3NL0/1102TZ3NL1) - AT175081 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Багатофункціональний пристрій Kyocera ECOSYS M6630cidn (1102TZ3NL0/1102TZ3NL1)

Багатофункціональний пристрій Kyocera ECOSYS M6630cidn (1102TZ3NL0/1102TZ3NL1) - AT175081

Код товару: AT175081
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Інтерфейси Ethernet, USB, Тип МФУ лазерний, Тип друку кольорова, Максимальний формат друку A4, Призначення для малого офісу, Технологія друку лазерна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Kyocera
Максимальний формат друку А4
Місткість лотків для подачі 350 аркушів
Час виходу першої сторінки 6.5 сек
Максимальна швидкість монохромного друку 30 арк/хв
Максимальна швидкість кольорового друку 30 арк/хв
Розподільна здатність при копіюванні, dpi 600x600
Максимальна кількість копій 999 шт
Додаткові функції при копіюванні ID Card Copy, двостороннє копіювання, копіювання 2 на 1, копіювання 4 на 1, сортування
Оптична роздільна здатність сканера 600 х 600
Місткість вихідного лотка 250 аркушів
Щільність паперу 60 - 220 г/м²
Середня споживана потужність у режимі очікування 70 Вт
Середня споживана потужність у режимі енергозбереження 0.6 Вт
Ширина 475 мм
Висота 616 мм
Глибина 558 мм
Вага 35
Тип дисплея кольорова
Колір White, Чорний
Опис

Придбати Багатофункціональний пристрій Kyocera ECOSYS M6630cidn (1102TZ3NL0/1102TZ3NL1) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Багатофункціональний пристрій Kyocera ECOSYS M6630cidn (1102TZ3NL0 / 1102TZ3NL1)

Нове кольорове багатофункціональний пристрій формату А4 Kyocera ECOSYS M6630cidn - чудове офісне пристрій для кольорового друку, що відповідає всім вимогам сучасного офісу. Пристрій відрізняється новим суворим дизайном, який дозволить чудово вписується в інтер'єр сучасного офісу, зниженим енергоспоживанням, а також, що найбільш затребуване, швидкістю 30 стор / хв. Дана модель БФП розроблена спеціально для середніх і великих робочих груп.

Зручна 7-дюймова повнокольорова сенсорна панель, виділені програмні клавіші забезпечують прямий і простий доступ до численних функцій МФУ.

Гібридна платформа HyPAS і підтримка мобільного друку, включаючи AirPrint, Mopria, KYOCERA Mobile Print істотно розширюють можливості оцифровки і постобробки документів.

Основні переваги:

30 сторінок кольорової і чорно-білого друку формату А4 в хвилину з роздільною здатністю до 9600 dpi

Навантаження до 100 тис. сторінок на місяць

Мережевий Gigabit Ethernet і USB інтерфейси, дуплекс, автоподатчик на 75 аркушів в стандартній комплектації

Компактний дизайн з повною функціональністю

Двосторонній друк, копіювання, сканування, факс

низький рівень споживання енергії

Платформа HyPAS забезпечує розширені можливості

Швидке сканування за допомогою однопрохідного скануючого фідера Single Pass

Searcheable PDF і Scan to MS Office з додатковим набором функцій сканування

Віддалене керівництво і експлуатація для зниження витрат на управління

Стандартна комплектація МФУ: копіювальний апарат, кольоровий мережевий принтер, мережевий повноколірний сканер, реверсивний автоподатчик, дуплекс, універсальний лоток подачі паперу на 250 аркушів формату A4, комплект стартових тонер-картриджів: чорний на 3 500 сторінок, кольорові на 2 500 сторінок кожен, диск з ПО, кабель мережевий 220В.

Організація під назвою Kyocera була заснована в 1959-му році паном Кадзуо Інаморі. Батьківщиною компанії є Японія. Початковою спеціалізацією Kyocera було виготовлення керамічних виробів. На сьогоднішній день, крім іншого, дане підприємство є одним з міжнародних лідерів і в сфері постачання рішень для роботи з офісними документами.

Головний офіс Kyocera розташований в Кіото. Модельний ряд продуктів, що розробляються і що просуваються компанією, складається з монохромних і кольорових мережевих принтерів, багатофункціональних пристроїв, витратних матеріалів для оргтехніки, високотехнологічної кераміки, сонячних батарей, різального інструменту, електронних компонентів, мобільної електроніки, телекомунікаційного обладнання, систем створення цифрових зображень і багато чого іншого .

У 2012 році чистий прибуток підприємства склав понад 79 мільярдів доларів США. На сьогоднішній день корпорація представлена ??в 68 великих країнах світу, а штат співробітників Kyocera становить в цілому понад 60 тисяч осіб.

Підприємство веде активну соціальну діяльність. Компанією підтримуються музеї мистецтва і дитячі програми подорожей. Kyocera також спонсорує такі футбольні клуби, як Kyoto Sanga, Clube Atletico Paranaense, Borussia і Reading Football Club.

МФУ - це така справжня палочка-виручалочка для будь-якого офісу. Незважаючи на поступовий перехід до електронної документації, паперовий документообіг ще має величезні масштаби в рамках роботи будь-якого приватного або державного підприємства.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані