Кавоварка DeLonghi ECAM 44.620 S ELETTA PLUS - AT175355 - купити Кавоварки і кавомашини в Києві й Україні, доступні ціни на Кавоварка DeLonghi ECAM 44.620 S ELETTA PLUS - AT175355 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Кавоварка DeLonghi ECAM 44.620 S ELETTA PLUS
Кавоварка DeLonghi ECAM 44.620 S ELETTA PLUS
Кавоварка DeLonghi ECAM 44.620 S ELETTA PLUS
Кавоварка DeLonghi ECAM 44.620 S ELETTA PLUS
Кавоварка DeLonghi ECAM 44.620 S ELETTA PLUS

Кавоварка DeLonghi ECAM 44.620 S ELETTA PLUS - AT175355

Код товару: AT175355
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип кавоварки кофемашина, Тип кави для використання мелений, зерновий, Сфера використання для офісу та кафе (напівпрофесійні), Приготування капучино ручне, Резервуар для води 2 л, Тип управління сенсорне,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип кофеварки кофемашина
Тип используемого кофе молотый, зерновой
Сфера применения для офиса и кафе (полупрофессиональные)
Приготовление капучино ручная
Резервуар для воды 2 л
Тип управления сенсорное
Давление водяного насоса 15 бар
Емкость контейнера для зерен 400 г
Потужність 1450 Вт
Комплектація кофеварка, инструкция
Функції съемный поддон для капель, регулировка крепости кофе, программирование объема порции, предварительное смачивание кофе, подогрев
Габарити 460 х 260 х 360 мм
Вага 11
Колір серебристый + черный
Виробник DeLonghi
Опис

Придбати Кавоварка DeLonghi ECAM 44.620 S ELETTA PLUS Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Італійський бренд DeLonghi - це інноваційні технології і творчі ідеї, італійські традиції, їх цінності. Це краса і практичність, новітнє і класичне. Характер бренду - душа сучасного світу, який прагне зберегти краще, створити нове. Зберегти кращі італійські традиції приготування кави, визнані в усьому світі еталонними, розробляти техніку, яка допомагає приготувати по-італійськи смачну їжу, вкласти в створення кожної деталі італійський позитивний настрій - все це компанія робить, щоб її техніка була кращою. DeLonghi прагне до того, щоб ви були впевнені в якості життя, в її комфорті. Впевнені в якості кави, який готують неперевершені автоматичні кавоварки DeLonghi.

Кавоварка DeLonghi ECAM 44.620 S ELETTA PLUS

Система капучино
Приготування напоїв з ніжною, повітряною молочною піною в даній моделі можливо завдяки наявності системи капучино. Через трубку подається пар, який і спінює молоко. Кавова машина має функцію регулювання інтенсивності подачі пари, ви зможете налаштувати зручний для вас режим і самостійно контролювати висоту збивати піни. Готуйте капучино, латте, латте-макіято, або просто скористайтеся гарячою водою для приготування чаю.

Вбудована кавомолка
Правильно подрібнити будь-який сорт кавових зерен ви зможете завдяки наявності в кавомолці 13 ступенів помелу. Однак, ви можете приготувати напій як з зернової кави, так і попередньо меленої. Контейнер для зерен вміщує 400 г, і він обладнаний спеціальною кришкою, яка зберігає аромат. Знімний блок приготування легко мити і він не вимагає спеціального догляду. Кавомашина завдяки адаптеру для розливу кави дозволяє використовувати чашки різної висоти. Ви можете купити ECAM 44.620 S і щоранку насолоджуватися свіжоприготовленим напоєм відмінної якості.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані