Кавоварка DeLonghi ETAM 36.364 M - AT175697 - купити Кавоварки і кавомашини в Києві й Україні, доступні ціни на Кавоварка DeLonghi ETAM 36.364 M - AT175697 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Кавоварка DeLonghi ETAM 36.364 M
Кавоварка DeLonghi ETAM 36.364 M
Кавоварка DeLonghi ETAM 36.364 M
Кавоварка DeLonghi ETAM 36.364 M
Кавоварка DeLonghi ETAM 36.364 M

Кавоварка DeLonghi ETAM 36.364 M - AT175697

Код товару: AT175697
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип кавоварки кофемашина, Тип кави для використання мелений, зерновий, Сфера використання для дому (побутові), Приготування капучино автоматичне, Резервуар для води 1.3 л, Тип управління електронне,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип кофеварки кофемашина
Тип используемого кофе молотый, зерновой
Сфера применения для дома (бытовые)
Приготовление капучино автоматическое
Резервуар для воды 1.3 л
Тип управления электронное
Давление водяного насоса 15 бар
Потужність 1450 Вт
Комплектація кофеварка, инструкция
Функції съемный центральный блок, съемный резервуар для воды, съемный поддон для капель, регулируемая высота дозатора/подставки, регулир
Габарити 19.5 х 32.6 х 47.5 см
Вага 11
Колір Сірий
Виробник DeLonghi
Опис

Придбати Кавоварка DeLonghi ETAM 36.364 M Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кавоварка DeLonghi ETAM 36.364 M приготує ваш улюблений напій з пишною молочною пінкою, яка має ідеальну щільну і шовковисту текстуру. На панель виведені кнопки з назвами напоїв: Caffelatte, Cappuccino, Latte Macchiato, Milk. Натисніть кнопку, і кавоварка швидко приготує ваше замовлення. Компактний контейнер для молока можна зберігати в холодильнику. Крім пристрою для автоматичного приготування капучино кавоварка комплектується додатковою насадкою для подачі пари. Ви зможете нею скористатися і для приготування капучино, і для отримання просто гарячої води для чаю. Завдяки функції програмування ви зможете один раз встановити параметри приготування улюбленого рецепта за своїм бажанням, а кавоварка ETAM 36.364M PrimaDonna XS DeLuxe відтворить його наступного разу по пам'яті.

Встановіть за допомогою меню температуру напою, об'єм води на порцію, кількість кави і молока. Кавова машина має спеціальну кнопку для включення підігріву чашок. Ви зможете скористатися цією функцією, коли це буде необхідно. Увімкніть кнопку, поставте посуд на спеціальну панель. Кава приготований в прогріту чашку зможе ще глибше розкрити свій смак і аромат, напій довгий час зберігатиме свою температуру. Періодично необхідно проводити чистку різних елементів в кавомашині. У даній моделі все зроблено для максимально зручного обслуговування. Блок заварювання легко витягується з пристрою, для його очищення досить промити його під струменем води.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані