Багатофункціональний пристрій XEROX 6655IV_X - AT175919 - купити Багатофункціональні пристрої в Києві й Україні, доступні ціни на Багатофункціональний пристрій XEROX 6655IV_X - AT175919 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Багатофункціональний пристрій XEROX 6655IV_X
Багатофункціональний пристрій XEROX 6655IV_X
Багатофункціональний пристрій XEROX 6655IV_X

Багатофункціональний пристрій XEROX 6655IV_X - AT175919

Код товару: AT175919
Немає в наявності
Короткий опис:
Інтерфейси Ethernet, USB, Тип МФУ лазерний, Тип друку кольорова, Максимальний формат друку A4, Призначення для офісу, Технологія друку лазерна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник XEROX
Максимальний формат друку А4
Місткість лотків для подачі 700 аркушів
Час виходу першої сторінки 11 сек
Максимальна швидкість монохромного друку 35 арк/хв
Максимальна швидкість кольорового друку 36 арк/хв
Максимальна кількість копій 9999 шт
Оптична роздільна здатність сканера 1200 х 1200
Місткість вихідного лотка 250 аркушів
Щільність паперу 60 - 200 г/м²
Ширина 538 мм
Висота 625 мм
Глибина 553 мм
Вага 37.6 кг
Тип дисплея кольорова
Опис

Придбати Багатофункціональний пристрій XEROX 6655IV_X Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Багатофункціональний пристрій XEROX 6655IV_X

Новий пристрій є відповіддю компанії Xerox на зростаючі потреби ринку і розширює кольорову лінійку БФП формату А4. Нова модель Xerox WorkCentre 6655 створена на базі технології Xerox ConnectKey - технології, що спрощує виконання стандартних завдань і автоматизує робочі процеси, що сприяє підвищенню їх ефективності.

Висока швидкість друку і копіювання забезпечується новітніми технологіями і передовим дизайном, які реалізовані в пристроях Xerox WorkCentre 6655.

Зручність використання, багатозадачність, інструменти автоматизації, можливість простої заміни витратних матеріалів самим користувачем, - все це прискорює роботу співробітників, роблячи її не складніше, а інтеллектуальнєє і ефективніше.

БФП Xerox володіють реальною багатозадачністю. Іншими словами, Ви можете відправляти факс, в той час як копіюється інша робота або сканувати документ під час друку завдання. Це означає, що не потрібно втрачати час на очікування, поки виконується попередня робота, для того щоб виконати таке завдання.

Призначена для користувача панель управління WorkCentre 6655 дозволяє швидко робити будь-які налаштування завдань. Ясна, русифіковане і однакове меню допомагають користувачам (навіть без спеціальної підготовки) оперативно виконувати завдання і використовувати комплексні налаштування для створення готових робіт.

Xerox Corporation - американська корпорація, один зі світових лідерів в області технологій друку і управління документами, піонер масового випуску копіювальних апаратів. Крім друкуючих пристроїв корпорація Xerox виробляє програмне забезпечення, папір та витратні матеріали. Ще однією зі сфер діяльності корпорації є консалтинг і управління виробництвом.

Корпорація Xerox була заснована в місті Рочестер (штат Нью-Йорк) в США в 1906 році під назвою Haloid Company і спочатку займалася виробництвом фотопаперу. 22 жовтня 1938 року Честер Карлсон, в імпровізованій лабораторії, розташованій в підсобному приміщенні косметичного салону готелю "Асторія" в Нью-Йорку, створює перший в історії електрофотографічний відбиток.

Xerox - це відома американська корпорація, яка є одним зі світових лідерів у сфері розробки та впровадження друкованих технологій, а також масового виробництва копірів. У 1906 році в Рочестре (США, штат Нью-Йорк) була створена The Haloid Company, основним родом діяльності якої був випуск і продаж фотопаперу.

 Переломним і ключовим моментом в історії The Haloid Company став 1947 рік, саме тоді керівники отримали пропозицію від адвоката за професією і винахідника за покликанням Честера Карлсона придбати право на новітню розробку - електрографічний апарат. Апарат став логічним продовженням роботи Честера Карлсона над першим в світі «електрофотографічних» відбитком, який він створив ще в 1938 році.

У 1948 році, проконсультувавшись з філологами і отримавши схвалення винахідника, The Haloid Company прийняла рішення перейменувати електрографом в ксерографію, а електрографічний апарат - в ксерокс (грец. «Xeros» - «сухий» і «grapho» - піcать). Так народжується і реєструється офіційно бренд Xerox. На сьогоднішній день Xerox Corporation випускає більше 200 найменувань різної продукції, крім ксероксів і картриджів до них, компанія виробляє принтери Xerox і аксесуари, сканери, папір і плівки для друку.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані