POS-термінал Symbol/Zebra WT6000 Bluetooth 2D (WT60A0-TS0LEWR) - AT175937 - купити POS-термінали в Києві й Україні, доступні ціни на POS-термінал Symbol/Zebra WT6000 Bluetooth 2D (WT60A0-TS0LEWR) - AT175937 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Предлагаем вам товар шредеры, купить с доставкой в Киев, рекомендуем вам мышки ноутбуков, цена вас приятно удивит.
  • Выгодные цены на ибп компьютеров, предлагаем вам сделать выбор ноутбука hdd и заказать с доставкой в Ужгороде.
  • Предлагаем ознакомиться с smart watch, либо строительный инструмент, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить аккумулятор ибп, обратите внимание на материнка, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Рекомендуем купить очки в нашем магазине, а также ssd диск настольного с доставкой по Житомиру.
POS-термінал Symbol/Zebra WT6000 Bluetooth 2D (WT60A0-TS0LEWR)

POS-термінал Symbol/Zebra WT6000 Bluetooth 2D (WT60A0-TS0LEWR) - AT175937

Код товару: AT175937
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Об'єм оперативної пам'яті 1 ГБ, Тип дисплея сенсорний, Підтримка ОС Android 5.1, Колір чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Symbol/Zebra
Тип дисплея сенсорное
Об'єм оперативної пам'яті 1 ГБ
Колір Чорний
Опис

Придбати POS-термінал Symbol/Zebra WT6000 Bluetooth 2D (WT60A0-TS0LEWR) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.


POS-термінал Symbol/Zebra WT6000 Bluetooth 2D (WT60A0-TS0LEWR)


Комп'ютери, що носять, дають співробітникам свободу дій, що дозволяє вивести продуктивність на новий, більш високий рівень. Однак багато виконавців вважають комп'ютери незручними. Ми змінимо це уявлення. Пропонуємо ZebraWT6000 - новий комп'ютер, що носиться на операційній системі Android, який встановить нові стандарти для пристроїв корпоративного класу. Цей комп'ютер менше і легше інших відомих на ринку пристроїв аналогічного класу.

Чудова нова система кріплення дозволяє кожному співробітнику зручно зафіксувати мобільний.термінал ZebraWT6000 на руці будь-якого розміру. Сенсорний екран збільшеного розміру зручний для відображення інтуїтивно зрозумілих графічних програм Android. Вбудована технологія NFC дає можливість співробітникам миттєво синхронізувати з комп'ютером сканер-кільце Bluetooth, гарнітуру Bluetooth, принтери Bluetooth компанії Zebra одним дотиком на початку кожної зміни.

Ця властивість максимально спрощує розгортання комплексного портативного рішення з керуванням голосом. Надійна конструкція промислового класу забезпечує максимально можливий час безвідмовної роботи комп'ютера ZebraWT6000, що носиться в найскладніших умовах експлуатації. Який результат? Максимальний комфорт. Максимальна надійність. Максимальна продуктивність праці. Zebra WT6000 - комп'ютер промислового класу, що носиться.

Компактність:на 27% легше і на 36% менше Передова ергономічна конструкція має менший розмір порівняно з пристроями, що носять Zebra попереднього покоління, що дозволило створити пристрій промислового класу з неперевершеною зручністю використання. Надійність і готовність до роботи в найскладніших умовах Носитий комп'ютер WT6000 захищений від пилу та бризок, працює при мінусових температурах, наприклад у морозильній камері, а також витримує 1000 перекидань. Екран, який є найуразливішою частиною будь-якого комп'ютера, що носить, надійно захищений кращим в класі новим захисним склом Corning® Gorilla® Glass 3.


Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані