Фен Philips HP8233/00 - AT177047 - купити Фени в Києві й Україні, доступні ціни на Фен Philips HP8233/00 - AT177047 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Фен Philips HP8233/00
Фен Philips HP8233/00
Фен Philips HP8233/00
Фен Philips HP8233/00
Фен Philips HP8233/00
Фен Philips HP8233/00
Фен Philips HP8233/00
Фен Philips HP8233/00

Фен Philips HP8233/00 - AT177047

Код товару: AT177047
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип - звичайний, побутовий, 2200 Вт, дифузор, концентратор, постійний струм (DC Motor), довжина шнура - 1.8 м, Колір - фіолетовий, чорний

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 2200 Вт
Тип фена обычный
Призначення бытовой
Колір Чорний, фиолетовый
Насадки диффузор, концентратор
Особливості петля для подвешивания
Длина шнура 1.8 м
Функції подача холодного воздуха, ионизация, турбо режим, защита от перегрева
Модель HP8233/00
Устройство фен
Призначення для дома
Температурные режимы 3
Тип питания провідне
Режимы мощности 3
Вес, грамм 750
Штрихкод 8710103602040
Виробник PHILIPS
Опис

Придбай Фен Philips HP8233 / 00 Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Елегантний, жіночний дизайн, що підкреслює високу якість.

Цей фен відрізняється стильним вдосконаленим дизайном, м'якими плавними контурами і подовженою формою, а точність укладання та високоякісні матеріали і покриття свідчать про високу якість роботи приладу.

Температурна настройка ThermoProtect

Технологія ThermoProtect забезпечує оптимальну температуру сушки волосся і їх додатковий захист від перегріву. Чудові результати досягаються при тій же потужності повітряного потоку, але більш щадним способом.

Фен потужністю Потужність 2200 Вт для створення об'ємної укладання, як в салоні краси

Це професійне фен потужністю Потужність 2200 Вт створює потужний потік повітря. Вдале поєднання потужності і швидкості допомагає скоротити час сушіння і полегшити створення укладання.

Система іонізації для гладких блискучих волосся

Надайте волоссю блиск за допомогою системи іонізації. Негативно заряджені іони пом'якшують волосся і забезпечують антистатичний ефект, що сприяє закриттю волосяних лусочок і надає додатковий блиск. Волосся стає гладкими, прямими і шовковистим.

Шість режимів нагріву і швидкості для різних типів волосся

Швидкість і нагрів легко регулюються, що сприяє створенню ідеальної укладання. Шість режимів забезпечують повний контроль за процесом сушіння волосся, що дуже зручно для створення акуратною стильною укладання.

Вузька насадка-концентратор 11 мм для ідеальної укладання

Ультраузкая насадка-концентратор 11 мм направляє повітряний потік для точного укладання на певних ділянках. Підходить для надання необхідної форми і фіксації укладання при завершенні образу.

Турборежим для дуже швидкого сушіння

Кнопка турбо збільшує потік повітря, що дозволяє сушити волосся ще швидше.

М'який масаж голови і максимальний обсяг зачіски

Зручна масажна насадка-дифузор асиметричною зігнутої форми значно полегшує укладання. Завдяки рівномірному розподілу повітряного потоку дифузор забезпечує більш дбайливе сушку, надає додатковий обсяг волоссю і зменшує їх сплутування. Масаж благотворно впливає на шкіру голови, підвищуючи життєздатність волосся. Для найкращих результатів помістіть прилад поруч з тім'яної областю, ближче до коріння волосся: масажні пальчики дифузора допоможуть надати волоссю об'єм, пружність і створити локони.

Додатковий догляд за допомогою керамічних нагрівальних елементів, випромінюючих тепло в далекому інфрачервоному діапазоні

Керамічний елемент випромінює хвилі в далекому інфрачервоному діапазоні, створюючи м'яке тепло, висушує волосся зсередини і захищає їх від перегріву, при цьому швидкість і ефективність пристрою не знижується.

Холодний обдув для фіксації укладання

Холодний обдув використовується всіма професійними перукарями. При натисканні кнопки подається потужний потік холодного повітря, який допомагає зафіксувати укладку.

Мережевий шнур 1,8 м

Зручність використання завдяки кабелю живлення довжиною 1,8 м.

Зручна петелька для зберігання

Розташована в підставі рукоятки петелька з гумовим покриттям забезпечує зручне зберігання фена - вдома або в готелі.

Сумний повітрозабірний фільтр для швидкого та легкого прибирання

Сумний повітрозабірний фільтр фена зручний у використанні: просто зніміть його для очищення. Регулярне чищення перешкоджає скупченню пилу і волосся і забезпечує ефективну сушку.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані