Миючий пилосос Thomas Parkett Master XT (788570) - AT178001 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Миючий пилосос Thomas Parkett Master XT (788570) - AT178001 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Миючий пилосос Thomas Parkett Master XT (788570)
Миючий пилосос Thomas Parkett Master XT (788570)
Миючий пилосос Thomas Parkett Master XT (788570)
Миючий пилосос Thomas Parkett Master XT (788570)
Миючий пилосос Thomas Parkett Master XT (788570)
Миючий пилосос Thomas Parkett Master XT (788570)
Миючий пилосос Thomas Parkett Master XT (788570)

Миючий пилосос Thomas Parkett Master XT (788570) - AT178001

Код товару: AT178001
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип пилососа миючий, суха, волога, збір рідини, аквафільтр, на корпусі, 380 Вт, від мережі, 1700 Вт, мікрофільтр, НЕРА, пилозбірник - 1.8 л, ємність водяного баку - 1.8 л, шнур - 8 м, 80 дБ, 486 х 318 х 306 мм, 8 кг, Колір - коричневий

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник THOMAS
Тип пылесоса моющий
Тип уборки сбор жидкости, влажная, сухая
Тип пылесборника аквафильтр
Тип управления на корпусе
Мощность мотора 1700 Вт
Фильтр на выходе микрофильтр, НЕРА
Емкость пылесборника 1.8 л
Емкость водяного бака 1.8 л
Емкость для моющего средства 1.8 л
Длина шнура 8 м
Рабочий радиус 11 м
Насадки (в комплекте) 7
Розмір 486 х 318 х 306 мм
Вага 8 кг
Колір Коричневий
Мощность всасывания 380 Вт
Тип трубы телескопическая
Опис

Миючий пилосос THOMAS Parkett Master XT відмінно справляється з сухого та вологого чищенням різних поверхонь, особливо килимів і м'яких меблів, збором пролитих рідин і делікатній очищення паркетних покриттів. Застосування унікального фільтру Thomas Aqua-Box, багатоступенева система водяної фільтрації і додатковий мікрофільтр вихлопу забезпечують практично 100% утримання зібраної пилу, а відповідно - вільне дихання для алергіків.

THOMAS Parkett Master XT має високу всмоктуючою потужністю 1700 Вт з можливістю регулювання для різних режимів прибирання. Кордовий шланг з інтегрованим розпилювачем очищає розчину обертається в діапазоні 360 градусів. Телескопічна труба виконана з нержавіючої сталі, що гарантує надійність і тривалість експлуатації. У комплекті з пилососом є насадки для різних типів прибирання та роботи з різними поверхнями.

Унікальна насадка AQUA Stealth з м'якими серветками делікатно очищає паркет і ламінат. Щілинна насадка довжиною 360 мм дозволяє проникати у важкодоступні місця. Окремі щітки для сухого та вологого очищення килимів і твердих поверхонь, насадки для чищення м'яких меблів з ніткознімачем і турбощітка. Довгий кабель з автоматичним змотуванням, прогумовані ролики для маневреності і комфортної роботи.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані