Багатофункціональний пристрій Canon iR1435 (9505B005) - AT018114 - купити Багатофункціональні пристрої в Києві й Україні, доступні ціни на Багатофункціональний пристрій Canon iR1435 (9505B005) - AT018114 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Багатофункціональний пристрій Canon iR1435 (9505B005)

Багатофункціональний пристрій Canon iR1435 (9505B005) - AT018114

Код товару: AT018114
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип друку монохромна, Тип МФУ лазерний, Інтерфейси USB, Ethernet, Максимальний формат друку A4, Призначення для офісу, Технологія друку лазерна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Canon
Максимальний формат друку А4
Максимальна швидкість монохромного друку 35 арк/хв
Розподільна здатність при копіюванні, dpi 600x600
Оптична роздільна здатність сканера 300 х 600
Щільність паперу 60 - 128 г/м²
Середня споживана потужність у режимі очікування 15 Вт
Середня споживана потужність у режимі енергозбереження 2.0 Вт
Ширина 520 мм
Висота 155 мм
Глибина 451 мм
Вага 22
Опис

Придбати Багатофункціональний пристрій Canon iR1435 (9505B005) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Багатофункціональний пристрій Canon iR1435 (9505B005)

Оптимізація документообігу
Завдяки своїй надійній конструкції, максимальної ємності лотків 1100 аркушів і швидкості друку 35 стор/хв пристрій imageRUNNER 1435 підходить для невеликих робочих груп з великим навантаженням і великим обсягом документообігу. Легкість документообігу забезпечується завдяки інтуїтивно зрозумілому управлінню, а також високопродуктивному кольоровому скануванню та можливості перетворення в різні формати. Користувачі можуть сканувати та надсилати документи в необхідні пункти призначення, включаючи електронну пошту та папку загального доступу. Ще більша гнучкість забезпечується завдяки можливостям мобільного друку та скануванню, а також функції прямого сканування на USB-накопичувач або друку з нього.

Управляйте своїми витратами
Цей пристрій поєднує можливості декількох пристроїв в одному, забезпечуючи економічність і ефективність. Загальні витрати на друк можна ще більше скоротити завдяки функціям, які усувають навантаження на керівників і управлінський апарат. До таких функцій належать автоматичний збір показань лічильників, управління тонером і віддалена діагностика, а також функції централізованого управління пристроєм і групами пристроїв. Більш того, керувати витратами на друк тепер неймовірно легко: вбудована підтримка програми Canon uniFLOW забезпечує прозорість витрат і простоту управління, дозволяє відстежувати витрати на окремі завдання на друк для певних осіб, відділів і проектів, а також створювати звіти по діяльності окремих користувачів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані