Електрочайник Kaiser WK2000RotEm - AT185762 - купити Електрочайники та термопоти в Києві й Україні, доступні ціни на Електрочайник Kaiser WK2000RotEm - AT185762 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Електрочайник Kaiser WK2000RotEm
Електрочайник Kaiser WK2000RotEm
Електрочайник Kaiser WK2000RotEm

Електрочайник Kaiser WK2000RotEm - AT185762

Код товару: AT185762
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип - звичайний, об'єм - 2 л, 1800 Вт, нержавіюча сталь, Індикатор рівня води - є, Кришка - знімна, Колір - червоний

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Kaiser
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Об`єм 2 л
Потужність 1800 Вт
Нагревательный элемент скрытый (диск)
Тип обычный
Колір красный
Штрихкод 4032495075030
Крышка съемная
Примітка Производитель может менять свойства, характеристики, внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления
Вращение на 360° есть
Опис

Електричний чайник Kaiser WK2000 виконаний в стилі імперський ампір. Цьому напряму властива офіційна парадність, строгість, основний акцент зроблено на деталі фурнітури та декору. Сьогодні ампір знову на хвилі популярності і користується великим попитом, а кухонна техніка в дизайні прекрасної епохи створює особливу, статусну атмосферу на вашій кухні.

Електрочайник Kaiser подарує Вам чудовий смак Вашого улюбленого гарячого напою. Корпус виконаний з пластика і металу в стильному дизайні, який ідеально впишеться в інтер'єр вашої кухні, а прихований нагрівальний елемент виготовлений з нержавіючої сталі, що робить цей чайник міцним. Цей потужний електрочайник (1800 Вт) з оптимальним об'ємом 1,8 л дозволить закип'ятити воду за лічені секунди.

Електрочайник Kaiser забезпечений такими функціями, як автоматичне вимкнення при закипанні, захист від викіпання для гарантування повної безпеки у використанні. Чайник з'єднаний з базою центральним контактом, що дозволяє чайнику легко обертатися на 360 градусів. Купивши цей чудовий електрочайник Kaiser, Ви отримаєте якісний і безпечний продукт.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані