Варильна поверхня Beko HIAW 64225 SW - AT186854 - купити Варильні поверхні в Києві й Україні, доступні ціни на Варильна поверхня Beko HIAW 64225 SW - AT186854 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Варильна поверхня Beko HIAW 64225 SW
Варильна поверхня Beko HIAW 64225 SW
Варильна поверхня Beko HIAW 64225 SW

Варильна поверхня Beko HIAW 64225 SW - AT186854

Код товару: AT186854
В наявності
7 899 грн
Акція: Кешбек 200 грн. При придбанні даного товару покупець гарантовано отримує кешбек 200 грн
Короткий опис:

ЕРГОНОМІКА І ЗАГАЛЬНІ ПАРАМЕТРИ

Вбудовувана панель BEKO HIAW 64225 SW виготовлена з нержавіючої сталі високої якості. Це гарантує максимальний рівень міцності і надійності її конструкції. Габаритні розміри поверхні складають 59 х 51 х 10 см. Панель володіє інтуїтивно зрозумілим управлінням механічного типу, яке здійснюється за допомогою поворотних регуляторів на фронтальній частині пристрою. Забудьте про тривалий і трудомісткий процес очищення. Завдяки емальованому покриттю видаляйте сліди жиру та інші забруднення в лічені миті.

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип поверхности газовая
Количество конфорок 4
Колір белая
Управление механічна
Материал поверхности эмаль
Материал держателей чугун
Диаметр и мощность конфорок 3.3 кВт, 3 кВт, 1.75 кВт, 1 кВт
Особливості конфорка WOK, двойная корона
Опис

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Варильна панель від BEKO оснащена чотирма газовими конфорками різної потужності - 1 х 1000 Вт, 2 х 1750 Вт і 1 х 3300 Вт. Назавжди забудьте про використання сірників і запальничок - кожен пальник поверхні обладнаний системою електричного підпалу. Більше не турбуйтеся про випадково згаслі конфорки в результаті «втечі» страви. Завдяки функціоналу «газ-контроль» при виникненні такої ситуації подача газу автоматично припиниться. Використовуйте дві чавунні решітки, які стійкі до впливу високих температур і великої ваги, для надійної установки посуду будь-яких габаритів. Ще одним приємним бонусом можна вважати наявність WOK-конфорки, завдяки якій приготування ряду східних страв стане значно простішим. Для вбудовування варильної поверхні вам знадобиться ніша з розмірами 11 x 59 x 52 см.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані