Плита Gorenje K634WA - AT188111 - купити Плити в Києві й Україні, доступні ціни на Плита Gorenje K634WA - AT188111 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Плита Gorenje K634WA
Плита Gorenje K634WA
Плита Gorenje K634WA
Плита Gorenje K634WA
Плита Gorenje K634WA

Плита Gorenje K634WA - AT188111

Код товару: AT188111
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип - комбінована (газ+електро), тип духовки - електрична, 85 см, 60 см, кількість конфорок - 4, 60 см, 51.4 кг, білий, Гриль - так, інфрачервоний, Конвекція - так

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип комбинированная (газ+электро)
Колір White
Газ-контроль поверхности
Крышка варочной поверхности стеклянная
Количество конфорок 4
Тип духовки электрическая
Гриль електрична
Модель 634WA
Тип управления поворотные переключатели, Сенсорный программатор IconLED
Тип варочной поверхности Для газовых плит
Рабочая поверхность эмаль
Решетки конфорок чугунные
Объем духовки, л 65
Направляющие противней Частично выдвигающиеся телескопические направляющие на 1-м уровне
Система очистки очистка паром AquaClean
Класс энергопотребления A
Возможности WarmPlate подогрев посуды, Большой гриль + работа вентилятора, классический нагрев + работа вентилятора, Нагрев снизу + работа в
Ширина, см 60 мм
Глубина, см 60 мм
Высота, см 85
Гарантия, мес. 24
Штрихкод 3838782029349
Серія K
Виробник Gorenje
Опис

Придбай Плита Gorenje K634WA Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Склепінчаста форма HomeMade

Всі переваги приготування в дров'яної печі
Унікальна склепінна форма - одна з головних переваг духовок Gorenje. Створена за образом традиційної дров'яної печі, духовка дозволяє гарячому повітрю вільно циркулювати, рівномірно розподілятися і повністю обволаківатьпродукт. Так блюдо нагрівається інтенсивно і рівномірно з усіх боків, виходить одночасно соковитим і хрустким.

Газові варильні поверхні

Інноваційні газові конфорки Gorenje оптимізують управління полум'ям, дозволяючи прискорити приготування і ефективно витрачати газ. Завдяки особливій конструкції змішування газу з повітрям відбувається до його надходження до форсунок. Повітряно-газова суміш виходить більш оптимальної, ніж в звичайних конфорках, тому значно зростає ефективність споживання газу та контроль за полум'ям.

Емаль SilverMatte

Суперстійкі і супергладкіх покриття
Якість і тип емалі вкрай важливі для якості духовки і її роботи. SilverMatte - суперстійкий і високоміцний матеріал, здатний витримувати дуже високу температуру. Гладкою, непористої емаллю покриті внутрішні поверхні духовки і листи, що робить їх стійкими до високої температури, мікрохвилям і пару. Потрійне покриття внутрішніх поверхонь відображає високу температуру і забезпечує додаткову ізоляцію. Активне покриття дозволяє підтримувати чистоту і безпечне середовище в духовці.

AquaClean: очищення парою

Проста повсякденна очищення
Завдяки використанню зовсім нової пиролитической емалі у всіх лініях нового покоління духовок Gorenje ефективність функції AquaClean набагато покращена. Функція AquaClean - це відчутна допомога в очищенні робочої камери. Все, що потрібно, - це налити 0,5 літра води в деко і включити функцію AquaClean. Через 30 хвилин результати видно на внутрішніх стінках духовки і деках. Забруднення і жир розм'якшуються, і їх залишається просто протерти.

BigSpace: простора духовка

Більше простору для свободи кулінарної творчості
У новому поколінні духовок Gorenje склепінчаста стеля захований за передньою верхньою стінкою, що створює додатковий обсяг і дозволяє повітрю вільно циркулювати. У духовці Gorenje з корисним об'ємом 67 літрів можна легко приготувати навіть семикілограмовий індичку.

Конфорка вок

Справжній смак азіатської кухні у вас вдома
Потужна триконтурна конфорка вок робить приготування страв азіатської кухні простим і доступним для кожного.

SuperSize: максимальна площа приготування

Чи впораються з будь-якою кількістю
У просторих духовках можна готувати багато їжі не тільки завдяки рівномірної циркуляції повітря на всіх рівнях, а й завдяки широким 46-сантиметровим декам. Інноваційні рішення дозволили розширити внутрішній простір і повністю використовувати ширину духовки. Листи стали більше, але з інноваційними технологіями страви готуються рівномірно на всіх рівнях по всій площі листа.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані