Плита Gorenje K634XA - AT188214 - купити Плити в Києві й Україні, доступні ціни на Плита Gorenje K634XA - AT188214 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Плита Gorenje K634XA
Плита Gorenje K634XA
Плита Gorenje K634XA
Плита Gorenje K634XA
Плита Gorenje K634XA

Плита Gorenje K634XA - AT188214

Код товару: AT188214
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип - комбінована (газ+електро), тип духовки - електрична, 85 см, 60 см, кількість конфорок - 4, 60 см, 51.3 кг, нержавіюча сталь, Гриль - так, інфрачервоний, Конвекція - так

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип комбинированная (газ+электро)
Колір нержавіюча сталь
Газ-контроль поверхности
Электроподжиг конфорки
Зоны нагрева газовые
Электроподжиг поверхности в ручке
Крышка варочной поверхности стеклянная
Материал решеток поверхности чугун
Количество конфорок 4
Мощность и тип конфорок Передняя левая 1 кВт, Задняя правая 1.9 кВт, Передняя правая 3.5 кВт, Задняя левая 1.9 кВт
Тип духовки электрическая
Полезный объем 65 л
Тип гриля инфракрасный
Тип очистки очистка паром AquaClean
Внутреннее покрытие термостойкая эмаль
Висота 85 см
Ширина 60 см
Глибина 60 см
Модель 634XA
Тип плиты Для газовых плит
Тип управления поворотные переключатели, Сенсорный программатор IconLED
Тип варочной поверхности Для газовых плит
Рабочая поверхность нержавіюча сталь
Направляющие противней Частично выдвигающиеся телескопические направляющие на 1-м уровне
Класс энергопотребления A
Возможности WarmPlate подогрев посуды, Большой гриль + работа вентилятора, классический нагрев + работа вентилятора, Нагрев снизу + работа в
Гарантия, мес. 24
Штрихкод 3838782036378
Серія K
Виробник Gorenje
Опис

Придбай Плита Gorenje K634XA Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Склепінчаста форма HomeMade

Всі переваги приготування в дров'яної печі
Унікальна склепінна форма - одна з головних переваг духовок Gorenje. Створена за образом традиційної дров'яної печі, духовка дозволяє гарячому повітрю вільно циркулювати, рівномірно розподілятися і повністю обволаківатьпродукт. Так блюдо нагрівається інтенсивно і рівномірно з усіх боків, виходить одночасно соковитим і хрустким.

Газові варильні поверхні

Інноваційні газові конфорки Gorenje оптимізують управління полум'ям, дозволяючи прискорити приготування і ефективно витрачати газ. Завдяки особливій конструкції змішування газу з повітрям відбувається до його надходження до форсунок. Повітряно-газова суміш виходить більш оптимальної, ніж в звичайних конфорках, тому значно зростає ефективність споживання газу та контроль за полум'ям.

емаль SilverMatte

Суперстійкі і супергладкіх покриття
Якість і тип емалі вкрай важливі для якості духовки і її роботи. SilverMatte - суперстійкий і високоміцний матеріал, здатний витримувати дуже високу температуру. Гладкою, непористої емаллю покриті внутрішні поверхні духовки і листи, що робить їх стійкими до високої температури, мікрохвилям і пару. Потрійне покриття внутрішніх поверхонь відображає високу температуру і забезпечує додаткову ізоляцію. Активне покриття дозволяє підтримувати чистоту і безпечне середовище в духовці.

AquaClean: очищення парою

Проста повсякденна очищення
Завдяки використанню зовсім нової пиролитической емалі у всіх лініях нового покоління духовок Gorenje ефективність функції AquaClean набагато покращена. Функція AquaClean - це відчутна допомога в очищенні робочої камери. Все, що потрібно, - це налити 0,5 літра води в деко і включити функцію AquaClean. Через 30 хвилин результати видно на внутрішніх стінках духовки і деках. Забруднення і жир розм'якшуються, і їх залишається просто протерти.

BigSpace: простора духовка

Більше простору для свободи кулінарної творчості
У новому поколінні духовок Gorenje склепінчаста стеля захований за передньою верхньою стінкою, що створює додатковий обсяг і дозволяє повітрю вільно циркулювати. У духовці Gorenje з корисним об'ємом 67 літрів можна легко приготувати навіть семикілограмовий індичку.

Конфорка вок

Справжній смак азіатської кухні у вас вдома
Потужна триконтурна конфорка вок робить приготування страв азіатської кухні простим і доступним для кожного.

SuperSize: максимальна площа приготування

Чи впораються з будь-якою кількістю
У просторих духовках можна готувати багато їжі не тільки завдяки рівномірної циркуляції повітря на всіх рівнях, а й завдяки широким 46-сантиметровим декам. Інноваційні рішення дозволили розширити внутрішній простір і повністю використовувати ширину духовки. Листи стали більше, але з інноваційними технологіями страви готуються рівномірно на всіх рівнях по всій площі листа.

 

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані