Відбійний молоток Makita HM1203C - AT188526 - купити Молотки в Києві й Україні, доступні ціни на Відбійний молоток Makita HM1203C - AT188526 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Відбійний молоток Makita HM1203C
Відбійний молоток Makita HM1203C
Відбійний молоток Makita HM1203C

Відбійний молоток Makita HM1203C - AT188526

Код товару: AT188526
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип - професійний, споживана потужність - 1.5 кВт, тип патрона - SDS-max, режими - удар (без обертання), сила удару - 19.1 Дж, розміри - 576 x 265 x 128 мм, вага - 9.7 кг

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип отбойный молоток
Розміри 576 x 265 x 128 мм
Потребляемая мощность 1.5 кВт
Тип патрона SDS-max
Режимы удар (без вращения)
Сила удара 19.1 Дж
Фиксация клавиши включения есть
Особливості антивибрационная система
Штрихкод 088381601986
Виробник Makita
Вага 9.7 кг
Опис

Придбай Відбійний молоток Makita HM1203C Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Відбійний молоток Makita HM1203C - це професійний інструмент, призначений для руйнування різних конструкцій з бетону. При потужності 1510 Вт і силою удару 25,5 Дж можна рекомендувати відбійний молоток Makita HM1203C для середнього обсягу роботи. Якщо потрібно зробити великий обсяг робіт, краще скористатися більш потужним відбійним молотком, так як потужність відбійного молотка безпосередньо впливає на його продуктивність.

  • Два закритих, овальних паза напівкруглого перетину;
  • Стопорні сегменти для фіксації;
  • Три відкритих трапецеїдальних перетину;
  • Внутрішні напрямні патрона SDS-max;
  • Довжина, на яку вставляється стрижень, досягає приблизно 90 мм.


Відбійний молоток Makita HM1203C оснащується патроном з системою кріплення SDS-max. Патрон має три напрямних клина і два стопорних сегмента для фіксації долота в патроні. У хвостовика долота є три відкритих паза для напрямних клинів і два закритих для фіксації стопорними сегментами. Таким чином, долото може переміщатися в патроні вперед і назад, рухаючись по напрямних клинам всередині патрона. Щоб вийняти долото з патрона, досить просто відтягнути кільце патрона. Стопорні сегменти всередині патрона розблокують долото, і його можна буде вийняти.
У відбійного молотка Makita HM1203C є можливість встановити плоске долото в одне з 12 положень, для цього треба відтягнути кільце в підставі патрона, вибрати потрібний кут, і відпустити кільце. Долото буде зафіксовано в установленому положенні.

Відбійний молоток Makita HM1203C може працювати в одному режимі - «довбання». У відбійні молотки удар передається на долото від бойка, який отримує енергію від стисненого всередині механізму молотка повітря. Такий принцип ударної дії дозволяє отримати велику силу удару.

Інструмент включається повзунковим вмикачем, який фіксується в положенні «ON» (ВКЛ.) Або «OFF» (ВИМК.). А завдяки застосуванню в конструкції моделі HM1203C функції електронного контролю частоти ударів, можна вибрати один з п'яти режимів. Диск з вибором режиму частоти ударів знаходиться нижній частині корпусу інструменту. Таким чином, можна підібрати необхідну частоту ударів для більш зручної і точної роботи. Частота ударів може регулюватися в межах від 950 до 1900 ударів в хвилину.

Модель HM1203C забезпечена обмежувачем пускового струму (плавним пуском) який захищає двигун при пікових навантаженнях (наприклад, під час пуску інструменту) і електричну мережу від перевантаження, знижуючи силу пускового струму до 16 ампер.

Також в відбійні молотки HM1203C використовується електронна система стабілізації, яка контролює частоту ударів. Ця система дозволяє зберігати задану частоту ударів навіть під підвищеним навантаженням.

Корпус відбійний молотка Makita HM1203C виконаний з міцного пластику. У нижній частині встановлені світлодіодні індикатори, які повідомлять оператору про необхідність заміни графітових щіток або про несправності кабелю і вимикача. Накладка на рукоятці з м'якої гуми запобігає ковзанню інструменту в руці. У комплекті з відбійним молотком поставляється додаткова бічна рукоятка, яку можна встановити під будь-яким кутом для зручності роботи і кращого контролю інструмента.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані