Кухонний комбайн BOSCH MUM 4855 (MUM4855) - AT189737 - купити Кухонні комбайни в Києві й Україні, доступні ціни на Кухонний комбайн BOSCH MUM 4855 (MUM4855) - AT189737 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Кухонний комбайн BOSCH MUM 4855 (MUM4855)

Кухонний комбайн BOSCH MUM 4855 (MUM4855) - AT189737

Код товару: AT189737
Немає в наявності
Короткий опис:
Функції тертка, подрібнювач, міксер, м'ясорубка, блендер, шинковка, Тип кухонна машина, Потужність 600 Вт, Об'єм основної чаші 3.9 л, Об'єм чаші блендера 1 л, Кількість швидкостей 4,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Функції терка, мясорубка, миксер, измельчитель, блендер, шинковка
Тип кухонная машина
Потужність 600
Объем основной чаши 3.9 л
Объем чаши блендера 1 л
Количество скоростей 4
Насадки венчик, терка
Особливості отделение для хранения кабеля, защитная блокировка, защита от брызг, защита двигателя от перегрева
Габарити 22 x 23 x 26 см
Вага 4.4
Колір White, белый+серый
Виробник BOSCH
Опис

Придбати Кухонний комбайн BOSCH MUM 4855 (MUM4855) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Функціональний кухонний комбайн BOSCH MUM4855 дозволить Вам витрачати набагато менше часу на обробку продуктів. Він виконує безліч функцій, завдяки чому легко замінює декілька кухонний приладів. З оснащення комбайн має такі насадки: блендер, м'ясорубка, терка, шинкування, віночок (для збивання), для тіста. Зручний і надійний BOSCH MUM4855 має міцний корпус. Безпека - одне з головних достоїнств даного пристрою. Модель має стильний дизайн і займає мінімум місця на кухні. Комбайн має 4 швидкості, а так же терка для сиру, горіхів, шоколаду. 

Кухонний комбайн Bosch MUM 4855 - багатофункціональний і простий у використанні прилад, здатний якісно нарізати, нарубати, нашаткувати, натерти і збити. Завдяки ергономічному дизайну і розширеним функціям, дана модель здатна спростити будь-яку задачу, поставлену найвимогливішій господинею. Кухонний комбайн має унікальну функцію Multi motion drive, яка відповідає за обертальні рухи різноманітних насадок, завдяки чому вони здатні обертатися не просто навколо своєї осі, а за планетарним принципом, що, в свою чергу, дозволяє здійснити більш якісне і рівномірне перемішування по всьому об'єму робочої чаші.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані