Плита Gefest 3200 - AT189824 - купити Плити в Києві й Україні, доступні ціни на Плита Gefest 3200 - AT189824 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Плита Gefest 3200

Плита Gefest 3200 - AT189824

Код товару: AT189824
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип газова, Колір білий, Газ-контроль духовка, Електропідпал конфорки, Зони нагріву газові, Кришка варочної поверхні металева,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип Для газовых плит
Колір White
Электроподжиг конфорки
Зоны нагрева Для газовых плит
Электроподжиг поверхности отдельная кнопка
Крышка варочной поверхности для металла
Материал решеток поверхности чугун
Количество конфорок 4
Мощность и тип конфорок 2 кВт, 3 кВт, 0.75 кВт
Тип духовки Для газовых плит
Полезный объем 42 л
Тип очистки традиционный
Внутреннее покрытие термостойкая эмаль
Висота 85 см
Ширина 50 см
Глибина 57 см
Вага 38.5 кг
Виробник Gefest
Опис

Придбати Плита Gefest 3200 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Плита Gefest 3200
Приходить такий час, коли варто задуматися про оновлення кухонних пристосувань, які, в силу свого віку, працюють не досить добре, котрі дають повних можливостей нової техніки. Це стосується і кухонних плит, на них вік впливає так само сильно, як і на всю решту техніку, незалежно від того, як старанно ви намагаєтеся зберегти зовнішній вигляд і працездатність цього пристрою.

Плита Gefest 3200-08 K19, яка зроблена за всіма передовим технологіям і відповідає сучасним запитам, стане якісною заміною вашої старій плиті. Крім стильного корпусу, тут можна помітити і функціональні особливості. Варильна поверхня плити покрита шаром емалі, що вбереже її від псування, дасть можливість легко прибирати нагар. Все управління в плиті Gefest 3200-08 K19 механічне - як духовкою, так і конфорками. Є 4 конфорки, кожна з яких виконує свою функцію: конфорка швидкого розігріву, середньої потужності, потужна і допоміжна. Обсяг духовки становить 42 літри, є газ-контроль. Колір всій плити - коричневий.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані