Кавоварка Russell Hobbs 21430-56 - AT189906 - купити Кавоварки і кавомашини в Києві й Україні, доступні ціни на Кавоварка Russell Hobbs 21430-56 - AT189906 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Рекомендуем купить smart в нашем магазине, а также принтер расходные материалы с доставкой по Украине.
  • Быстро и удобно заказать картридж принтер, обратите внимание на коммутатор, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Выгодные цены на дрель шуруповерт, предлагаем вам сделать выбор экшн камеры и заказать с доставкой в Сумах.
  • Предлагаем ознакомиться с сканер офиса, либо процессор компьютер, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Предлагаем вам товар домашний барометр, купить с доставкой в Бровары, рекомендуем вам осушитель воздуха, цена вас приятно удивит.
Кавоварка Russell Hobbs 21430-56

Кавоварка Russell Hobbs 21430-56 - AT189906

Код товару: AT189906
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип кавоварки крапельна (фільтраційна), Тип кави для використання зерновий, Сфера використання для дому (побутові), Резервуар для води 1,25 л, Тип управління сенсорне, Дисплей так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип кофеварки капельная (фильтрационная)
Тип используемого кофе зерновой
Сфера применения для дома (бытовые)
Резервуар для воды 1,25 л
Тип управления сенсорное
Емкость контейнера для зерен 250 г
Потужність 1000 Вт
Функції таймер, автоотключение
Виробник Russell Hobbs
Опис

Придбати Кавоварка Russell Hobbs 21430-56 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кавоварка Russell Hobbs 21430-56 - крапельна кавоварка з вбудованою кавомолкою. Дуже зручно, що є цифровий дисплей з таймером на 24 години, автоматичне відключення. Ви зможете приготувати каву на 18 чашок. Потужність кавоварки - 1000 Вт.

Система «все в одному» робить помел кавових зерен безпосередньо перед заварюванням, що дозволяє заварити максимально свіжий кави. Для повної гарантії незабутнього смаку, ви також можете вибрати бажану фортеця кави від легкого до екстра міцного.

Кавоварка Russell Hobbs 21430-56 з нержавіючої сталі і термо глечиком приготує каву з бездоганним смаком і ароматом для кожного члена сім'ї. Крапельна кавоварка з вбудованою кавомолкою, електронним управлінням і корпусом з нержавіючої сталі створена спеціально для любителів фільтрового кави. Фортеця кави і ступінь помолу кавових зерен можна регулювати по своєму смаку. Насолоджуйтеся незабутнім смаком напою чудової якості.

Насолоджуйтеся різними смаками ароматної кави. Почніть ранок з філіжанкою улюбленої кави і проведіть день в гарному настрої.

Характеристики:

  • Використовуваний кави мелений / зерновий
  • Потужність - 1000 Вт
  • Обсяг кавника - 1.8 л
  • Настроювання - контроль міцності кави
  • Таймер - є
  • Автовідключення - є

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані