Пральна машина ARTEL ART TE 45P White - AT189933 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина ARTEL ART TE 45P White - AT189933 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Пральна машина ARTEL ART TE 45P White

Пральна машина ARTEL ART TE 45P White - AT189933

Код товару: AT189933
Немає в наявності
Короткий опис:
Глибина 40 см, Максимальне завантаження 4.5 кг, Тип завантаження вертикальне завантаження, Тип напівавтомат, Спосіб установки окремостоячий, Кількість програм 2,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ARTEL
Максимальная загрузка 4.5
Глибина 40 см
Тип загрузки вертикальная загрузка
Тип полуавтомат
Спосіб установки окремостояща
Программы стирки стирка, интенсивная
Класс стирки B
Класс энергопотребления A
Количество оборотов 1350 об/мин
Функції слив
Особливості таймер стирки, помпа откачки воды
Колір корпусу White
Висота 80.2 см
Ширина 68.7 см
Цвет дверцы White
Опис

Придбати Пральна машина ARTEL ART TE 45P White Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

На сьогодні на ринку нових автоматичних пральних машин представлено більше 1000 різних моделей. Тож не дивно, що покупка нової пральної машини - завдання відповідальна і непроста. Адже необхідно визначитися з потрібними параметрами пральних машин, зробити вибір за отриманими критеріями і відкинути невідповідні варіанти.

Пральні машини ARTEL - це економічність, функціональність, надійність, відсутність шуму і простота в експлуатації. Унікальні алгоритми прання дозволяють ефективно витрачати електрику, воду і миючий средство.Моделі пральних машин ARTEL також відрізняються дбайливим ставленням до речей, різними варіантами завантаження і сушки білизни.

Пральна машина напівавтомат ARTEL ART-TE 45 P

White

відрізняється сучасним дизайном і високими вимогами до безпеки. Вони виготовляються з ударостійкого пластику, який не схильний до корозії, забезпечені блокуваннями бака віджиму, запобігаючи можливим травмам.

- Напівавтоматичні пральні машини ідеально підходять для місць, де немає гарячого водопостачання та центрального водопроводу.
- Для прання підійде практично будь-який пральний порошок, навіть самий простий і доступний за ціною.
- В 6 - 10 разів економічніше витрачають електроенергію в розрахунку на одну середню прання.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані