Міксер PHILIPS HR3740/00 - AT190034 - купити Міксери в Києві й Україні, доступні ціни на Міксер PHILIPS HR3740/00 - AT190034 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Предлагаем ознакомиться с бойлер нагрева воды, либо монитор компа, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Рекомендуем купить экраны в нашем магазине, а также камера документов с доставкой по Черновцам.
  • Предлагаем вам товар детектор валют, купить с доставкой в Никополь, рекомендуем вам стиральная машинка, цена вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно заказать пк, обратите внимание на перфоратор купить, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Выгодные цены на ламинатор документов, предлагаем вам сделать выбор hdd винчестер и заказать с доставкой в Львове.
Міксер PHILIPS HR3740/00
Міксер PHILIPS HR3740/00
Міксер PHILIPS HR3740/00
Міксер PHILIPS HR3740/00

Міксер PHILIPS HR3740/00 - AT190034

Код товару: AT190034
В наявності
1 699 грн
Короткий опис:
Потужність 450 Вт, Тип ручний, Кількість швидкостей 5 швидкостей, Насадки гаки для замішування тіста, вінчики, Основні функції турборежим, Кнопка від'єднання насадок так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 450 Вт
Тип ручной
Насадки крюки для замеса теста, венчики
Количество скоростей 5
Основні функції турборежим
Вага 1.28 кг
Длина шнура 1,2 м
Матеріал корпусу пластик
Виробник PHILIPS
Опис

Придбати Міксер PHILIPS HR3740/00 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Насолодитися повітряною ароматною випічкою, яка стане справжньою окрасою будь-якого святкового застілля або щоденного чаювання можливо з новим кухонним помічником – міксером PHILIPS HR3740/00. Виконаний у лаконічному корпусі з ударостійкого ABS-пластика і оснащений якісними сталевими насадками, кухонний прилад порадує своєю зносостійкістю і довговічністю. Поповніть свій арсенал високоякісної кухонної техніки надійним міксером від перевіреного європейського виробника PHILIPS і насолодіться його стабільною роботою протягом усього терміну експлуатації.

Потужне збивання
Відмінною особливістю представленого ручного міксера є потужний мотор потужністю 450 Вт. Він забезпечить якісне замішування самого густого тіста, з яким навіть житній хліб порадує своєю неймовірною пишністю.

Конусна насадка
Унікальна конусна насадка створена спеціально для максимального збагачення тіста киснем під час замішування. З нею будь-яка маса набуде напрочуд ніжної і пухкої консистенції.

Оптимальне замішування
Модель оснащена 5-ступінчастим механічним перемикачем швидкісних режимів роботи двигуна. Вони дадуть змогу швидше досягти бажаного результату змішування мас різної консистенції. Таким чином, господиня без клопоту збиватиме ніжний білковий крем, замісить вершковий пудинг і круте тісто для випічки, вибравши для кожного оптимальну інтенсивність обертів.

Турборежим
Швидко замісити заварне тісто, позбавитися від небажаних грудок або збити яєчні білки за лічені секунди господиня зможе за допомогою кнопки Turbo. Вона дозволить значно збільшити швидкість обертання насадок і швидко досягти бажаного результату збивання.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані