Обігрівач SATURN ST-HT3004K - AT190302 - купити Обігрівачі в Києві й Україні, доступні ціни на Обігрівач SATURN ST-HT3004K - AT190302 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Обігрівач SATURN ST-HT3004K
Обігрівач SATURN ST-HT3004K

Обігрівач SATURN ST-HT3004K - AT190302

Код товару: AT190302
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип конвектор, Установка підлоговий, Потужність 2000 Вт, Розмір приміщення (при висоті не більше 3м), м2 22 кв.м, Колір білий, Тип живлення електромережа,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SATURN
Колір White
Тип конвектор
Потужність 2000 Вт
Размер помещения (при высоте не более 3м), м2 22 кв.м
Установка напольна
Тип питания электросеть
Тип управления механічна
Количество режимов 3
Додатково терморегулятор, колесики/ножки для перемещения, защита от перегрева
Габариты (В х Ш х Г), мм 450 х 700 х 120 мм
Вага 4.7
Опис

Придбати Обігрівач SATURN ST-HT3004K Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Обігрівач SATURN ST-HT3004K

Вибираючи обігрівач для забезпечення максимального комфорту відпочинку і роботи, слід орієнтуватися тільки на найякісніші моделі, прекрасним прикладом яких є Saturn ST-HT3004K. Цей пристрій має 3 режими потужності: 750/1250/2000 Вт. 

Він здатний обігріти приміщення до 22 кв. м, тобто ідеально підійде для роботи в звичайній кімнати в будинку або ж в кабінеті в офісі. Дана модель розрахована на напругу в 220-240 В, тобто працює від стандартної електромережі. Підвищення температури в приміщенні здійснюється за рахунок роботи х-образного алюмінієвого нагрівального елементу.

Комфорт експлуатації пристрою. Обігрівач SATURN ST-HT3004K характеризується поєднанням оптимальної функціональності і зручності експлуатації. Ключові показники роботи обігрівача відображаються на LED дисплеї. Для управління функціями моделі передбачена електронна система. 

Встановлювати пропоновану модель можна як на стіні, так і на підлозі, її зручно переміщати і вона прекрасно вписується в будь-який інтер'єр. Цей обігрівач автоматично підтримує температуру, він дозволяє налаштовувати таймер до 24 годин, а також вибирати тижневі показники роботи моделі

Saturn - торгова марка, під якою проводиться дрібна і велика побутова техніка, електроніка, кліматична техніка. Торгова марка Saturn входить в портфель брендів української групи компаній KTD Group - одного з найбільших постачальників побутової техніки на європейському ринку.

Уже понад 20 років, марка Saturn користується стабільним попитом у тисяч клієнтів більш ніж в 50 країнах Європи, Близького Сходу і Африки. За свої високі технічні характеристики і любов покупців побутова техніка марка Saturn неодноразово була відзначена авторитетними нагородами та преміями, отримавши звання - «Лідер галузі», «Вища проба», «Улюблена марка».

Асортимент продукції Saturn досить великий: електроніка для дому та автомобіля, великої побутової та дрібнопобутової техніка, товари для індивідуального догляду, кліматичне обладнання, світлотехніка та батареї.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані