Пральна машина Samsung WW90J5446FW/UA - AT190415 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина Samsung WW90J5446FW/UA - AT190415 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Выгодные цены на жесткий диск ноутбука, предлагаем вам сделать выбор умные часы и заказать с доставкой в Украине.
  • Предлагаем вам товар принтер струйный, купить с доставкой в Тернополь, рекомендуем вам мфу, цена вас приятно удивит.
  • Предлагаем ознакомиться с картридж принтер, либо штатив видеокамеры, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить детектор валют, обратите внимание на память компьютер, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Рекомендуем купить тележку грузовую в нашем магазине, а также очков виртуальной с доставкой по Полтаве.
Пральна машина Samsung WW90J5446FW/UA
Пральна машина Samsung WW90J5446FW/UA
Пральна машина Samsung WW90J5446FW/UA
Пральна машина Samsung WW90J5446FW/UA
Пральна машина Samsung WW90J5446FW/UA
Пральна машина Samsung WW90J5446FW/UA
Пральна машина Samsung WW90J5446FW/UA

Пральна машина Samsung WW90J5446FW/UA - AT190415

Код товару: AT190415
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Глибина 55 см, Максимальне завантаження 9 кг, Тип завантаження фронтальне завантаження, Тип автомат, Спосіб установки окремостоячий, Кількість програм 14,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Samsung
Максимальная загрузка 9
Тип загрузки фронтальная загрузка
Тип автомат
Спосіб установки окремостояща
Количество программ 14
Программы стирки шерстяные изделия, хлопок, темное белье, синтетика, постельное белье, полоскания, отжим, интенсивная, ежедневная стирка, джинсы,
Класс стирки A
Класс энергопотребления A+++
Класс отжима A
Количество оборотов 1400 об/мин
Потребляемая мощность 1.17 кВт/час
Потребление воды 54 л
Функції удаление пятен, старт/пауза, предварительная стирка, отсрочка стирки, легкая глажка, выбор температуры, выбор количества оборото
Особливості экологическая очистка барабана Eco Drum Clean, система самодиагностики, индикация остатка времени до окончания стирки, замок от
Колір корпусу White
Висота 85 см
Ширина 60 см
Цвет дверцы синий
Вага 61
Опис

Придбати Пральна машина Samsung WW90J5446FW/UA Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пральна машина Samsung WW90J5446FW / UA

Незаперечна ефективність бульбашок

Технологія Eco Bubble ™ гарантує ретельне відпирання навіть при низьких температурах. Миючий засіб перетворюється в бульбашки, що дозволяє йому швидко проникнути в тканину і легко видалити забруднення, при цьому захищаючи тканину і заощаджуючи енергію.

Інтенсивне виведення плям

Технологія Bubble Soak допоможе вам видалити будь-які складні плями натисканням всього однієї кнопки. Тканина ретельно просочується бульбашками повітря, плями розм'якшуються і ефективно виводяться.

Примітивні пральні машини представляли собою дерев'яний ящик з рухомою рамою. Перша пральна машина, запущена в серійне виробництво, була створена в 1874 році Вільямом Блекстоун, у неї був ручний привід. У Європі перші пральні машини почали виробляти німці в 1900 р Сучасні машини з електричним приводом з'явилися в 1908. Механізація праці практично привела до зникнення професії прачки. У 1949 в США з'явилася перша автоматична пральна машина.

За типом робочого органу: актіваторная і барабанні. Барабанні пральні машини набули більшого поширення в зв'язку з простотою автоматизації, більш дбайливого пранням, економією води і миючого засобу в порівнянні з Активаторний; проте вони відрізняються більшою складністю і меншою надійністю. Автоматичні пральні машини в основному барабанного типу.

За ступенем автоматизації: автоматичні і напівавтоматичні. Напівавтоматичні пральні машини мають тільки таймер для установки часу прання, автоматичні - мають програмне керування. У автоматичних пральних машин може бути різна ступінь автоматизації: починаючи від просто виконання прання за заданою програмою і закінчуючи автоматичною оцінкою кількості води, миючого засобу, температури, швидкості віджимання.

За способом завантаження: вертикальні і фронтальні. Актіваторная машини зазвичай мають вертикальне завантаження. Барабанні бувають як з вертикальною, так і з фронтальним завантаженням. У машини з фронтальним завантаженням зазвичай є прозорий люк для контролю прання. За вагою завантажується сухої білизни. По застосуванню: побутові та промислові (для пралень).

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані