Пилосос MIRTA VCK 20 B (VCK20B) - AT191166 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос MIRTA VCK 20 B (VCK20B) - AT191166 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пилосос MIRTA VCK 20 B (VCK20B)
Пилосос MIRTA VCK 20 B (VCK20B)
Пилосос MIRTA VCK 20 B (VCK20B)

Пилосос MIRTA VCK 20 B (VCK20B) - AT191166

Код товару: AT191166
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип пилососа без мішка контейнерного типу, Тип пилозбірника пластиковий контейнер (циклонна система), Тип прибирання суха, Кількість шарів фільтрації 7, Тип керування на корпусі, Потужність мотора 2000 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник MIRTA
Тип пылесоса без мешка контейнерного типа
Тип уборки сухая
Тип пылесборника пластиковый контейнер (циклонная система)
Тип управления на корпусе
Мощность мотора 2000 Вт
Фильтр на выходе НЕРА
Емкость пылесборника 4 л
Длина шнура 5 м
Рабочий радиус 7.5 м
Колір черный, желтый
Количество слоев фильтрации 7
Мощность всасывания 330 Вт
Уровень шума 78 dB
Опис

Придбати Пилосос MIRTA VCK 20 B (VCK20B) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пилосос MIRTA VCK 20 B - це поєднання функціональності, зручності використання і яскравого дизайну.

Дана модель призначена для сухого прибирання приміщень будь-якого типу; він однаково ефективний для прибирання килимів і паркету. Завдяки мультициклонного системі Dual Cyclone і семиступінчастою очищенню повітря, весь пил і бруд накопичується в контейнері пилососа. HEPA-фільтр допомагає зберегти повітря чистим, затримуючи навіть дрібні частинки пилу, які можуть викликати алергічну реакцію.

За рахунок продуманої конструкції контейнера, він легко виймається з корпусу пилососа. Для зручності використання, на контейнері пилососа розташована ручка. Контейнер очищається від бруду і повертається на місце всього одним клацанням. Контейнер можна очистити, просто викинувши сухе сміття; можна також промити контейнер під водою. Потужний, але тихий мотор гарантує швидке і ефективне всмоктування пилу і бруду.

Телескопічна трубка з нержавіючої сталі, і великі прогумовані колеса допоможуть легко пересуватися по всьому приміщенню і прибирати навіть в самих важкодоступних куточках будинку. Завдяки компактному розміру, пилосос не займає багато місця. А ручка на корпусі і легка вага пилососа дозволяють переносити його по дому без шкоди для спини. Звичайно ж, варто відзначити і автозмотування мережевого шнура. При легкому натисканні на кнопку, шнур сховається в корпусі пилососа за пару секунд.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані