Електробритва Remington R8 (XR1550) - AT192366 - купити Електробритви в Києві й Україні, доступні ціни на Електробритва Remington R8 (XR1550) - AT192366 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Електробритва Remington R8 (XR1550)
Електробритва Remington R8 (XR1550)
Електробритва Remington R8 (XR1550)
Електробритва Remington R8 (XR1550)
Електробритва Remington R8 (XR1550)
Електробритва Remington R8 (XR1550)
Електробритва Remington R8 (XR1550)

Електробритва Remington R8 (XR1550) - AT192366

Код товару: AT192366
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Система гоління Роторна. Спосіб гоління Сухе + вологе гоління. Кількість головок для бриття 3. Час роботи від акумулятора 60 хвилин. Колір чорний

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Способ бритья Сухое + влажное бритье
Система бритья роторна
Количество бритвенных головок 3
Время работы от аккумулятора 60 минут
Колір Чорний
Виробник Remington
Опис

Ідеальна бритва за доступною ціною
Remington XR1550 це стильна і якісна електробритва, яка надасть вам максимум комфорту під час використання. Спеціальний ергономічний корпус зручно тримати в руці, а функція водонепроникності дозволяє використовувати представлену модель не тільки під час сухого гоління, але і з використанням води.

Комфортне використання
Електрична бритва Remington XR1550 оснащена спеціальними лезами LiftLogic, які сприяють повному контакту зі шкірою для ідеально гладкого гоління. Додатково зазначимо, що багатовимірні бритвені головки приладу з легкістю адаптуються до будь контурів обличчя для більш комфортного використання.

Автономність електробритви Remington XR1550
Час автономної роботи пристрою складає 60 хвилин, а цього вистачить на кілька сеансів, тому Remington XR1550 зручно брати з собою в тривалі поїздки. Для отримання повного заряду батареї необхідно всього 90 хвилин. Спеціальний індикатор на корпусі бритви повідомить вам про мінімальний запас електроенергії.

Догляд і габарити пристрою
В плані догляду за пристроєм не виникає додаткових проблем так, як Remington XR1550 можна сміливо очистити під струменем води не хвилюючись за збереження електронних компонентів. Габарити бритви - 16.8х5.9х5.9см (ВхШхГ) дозволяють компактно помістити її на полиці або в дорожній сумці, а вага становить всього 0,45 кілограм.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані