Електрочайник BOSCH TWK 7809 (TWK7809) - AT195642 - купити Електрочайники та термопоти в Києві й Україні, доступні ціни на Електрочайник BOSCH TWK 7809 (TWK7809) - AT195642 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Електрочайник BOSCH TWK 7809 (TWK7809)
Електрочайник BOSCH TWK 7809 (TWK7809)
Електрочайник BOSCH TWK 7809 (TWK7809)

Електрочайник BOSCH TWK 7809 (TWK7809) - AT195642

Код товару: AT195642
Немає в наявності
Короткий опис:
Матеріал корпусу нержавіюча сталь, Об'єм 1.7 л, Потужність 2200 Вт, Тип звичайний, Нагріваючий елемент прихований (диск), Захист від перегріву так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BOSCH
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Об`єм 1.7 л
Потужність 2200 Вт
Нагревательный элемент скрытый (диск)
Тип обычный
Колір Коричневий
Опис

Придбати Електрочайник BOSCH TWK 7809 (TWK7809) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електрочайник BOSCH TWK 7809 (TWK7809) стане чудовою прикрасою Вашої кухні. Завдяки прихованому нагрівального елементу з нержавіючої сталі, він дозволяє закип'ятити воду миттєво - за лічені секунди. А вбудований знімний фільтр від накипу гарантує чистоту води від частинок вапняного накипу - Ваш напій буде досконалим. Більш того, корпус чайника виготовлений з нержавіючої сталі, який не наділить Ваш напій сторонніми запахами і присмаками. 

Електрочайник BOSCH TWK7809 з'єднаний з базою центральним контактом, що дозволяє пристрою легко обертатися на 360 градусів. Варто відзначити і наявність індикатор рівня води всередині приладу, і кнопку відкривання кришки, і індикатор роботи, і перемикач "Вкл./Вимк.". Більш того, цей чайник має 3 ступенями безпеки: автоматичне відключення при закипанні води, захист від перегріву при відсутності води, функція відключення при знятті з підставки. Купіть електрочайник BOSCH TWK7809 за нашою доступною ціною і насолоджуйтеся улюбленим напоєм кожен день.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані