Пилосос BOSCH BSGL 5320 (BSGL5320) - AT195933 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос BOSCH BSGL 5320 (BSGL5320) - AT195933 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Пилосос BOSCH BSGL 5320 (BSGL5320)
Пилосос BOSCH BSGL 5320 (BSGL5320)
Пилосос BOSCH BSGL 5320 (BSGL5320)

Пилосос BOSCH BSGL 5320 (BSGL5320) - AT195933

Код товару: AT195933
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип пилососа з мішком, Тип пилозбірника мішок, Тип прибирання суха, Тип керування на корпусі, Потужність мотора 700 Вт, Фильтр на виході НЕРА,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BOSCH
Тип пылесоса с мешком
Тип уборки сухая
Тип пылесборника мешок
Тип управления на корпусе
Мощность мотора 700 Вт
Фильтр на выходе НЕРА
Емкость пылесборника 4 л
Рабочий радиус 15 м
Колір серый, красный
Опис

Придбати Пилосос BOSCH BSGL 5320 (BSGL5320) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пилосос BOSCH BSGL 5320 (BSGL5320)
Система «Air flow control», забезпечує висококласну фільтрацію. Герметичний корпус і система «Air flow control» не дозволяють пилу, яку вже зібрав пилосос, просочитися через елементи конструкції і не залишають їй жодного шансу знову опинитися в повітрі. Тим самим всередині пилососа утримуються мільйони пилинок, бактерій і пилок рослин, які можуть представляти серйозну небезпеку здоров'ю людей, особливо страждають алергією.

Система QuattroPower: технологія продуктивності Bosch для ідеальних результатів очищення з низьким споживанням енергії.
PowerProtect System: забезпечує тривале використання пилососа, навіть коли мішок вже повністю заповнився мішок.
PowerProtect пилу забезпечує високу продуктивність, навіть коли мішок заповнюється. Одного мішка для пилу вистачить надовго.

Для високої потужності всмоктування (з частково заповненим мішком для пилу) і кращої роботи Вашого приладу рекомендується використовувати мішки PowerProtect, тип G ALL
Потужність в 700 Вт дозволяє пилососа впоратися навіть з найскладнішою прибиранням. Пилозбірник об'ємом 4 літри дозволяє проводити прибирання на великих площах, не витрачаючи зайвий час на очищення пилососа. Індикатор зміни пилозбірника дозволяє вчасно провести очищення і уникнути перегріву двигуна пилососа. Металевий транспортний механізм - 4 колеса обертаються на 360 ° в двох площинах, що дозволяє легко і просто переміщати корпус пилососа BOSCH BSGL 5320 слідом за власником пилососа.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані