Пральна машина CANDY CBWDS 8514TH-S - AT195982 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина CANDY CBWDS 8514TH-S - AT195982 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Пральна машина CANDY CBWDS 8514TH-S
Пральна машина CANDY CBWDS 8514TH-S

Пральна машина CANDY CBWDS 8514TH-S - AT195982

Код товару: AT195982
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Глибина 54.5 см, Максимальне завантаження 8 кг, Тип завантаження фронтальне завантаження, Тип автомат, Кількість програм 16, Спосіб установки вбудований,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник CANDY
Максимальная загрузка 8
Глибина 54.5 см
Тип загрузки фронтальная загрузка
Тип автомат
Спосіб установки вбудований
Программы стирки шерстяные изделия, шелк, хлопок, смешанные ткани, синтетика, ручная стирка, детские вещи, деликатная стирка, гигиеничная, быстра
Класс стирки A
Класс энергопотребления A
Класс отжима A
Количество оборотов 1400 об/мин
Функції сушка, старт/пауза, предварительная стирка, отсрочка стирки, выбор температуры, выбор количества оборотов отжима
Особливості Wi-Fi, NFC соединение
Колір корпусу White
Висота 82
Ширина 59.6 см
Цвет дверцы White
Вага 68 кг
Опис

Придбати Пральна машина CANDY CBWDS 8514TH-S Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пральна машина CANDY CBWDS 8514TH-S

На сьогоднішній день Candy є одним з ведучих європейських брендів побутової техніки в частині інновацій, технологічних і функціональних рішень, пропонуючи повний асортимент стоїть окремо і вбудовуваної великогабаритної побутової техніки. Всю техніку відрізняє італійський дизайн і чудовий результат роботи. Протягом всього часу місія компанії не змінюється і полягає в задоволенні потреб людей за допомогою інноваційного, але легкого у використанні і доступного продукту.

Пральна машина CANDY CBWDS 8514TH-S - пральна машина з місткістю 8 кг за раз легко впорається з білизною високого рівня забруднення і швидко допоможе вам в господарстві. Машина не тільки стирає, а й сушить білизну, після сушки білизна стане зовсім сухим. Дана модель має стильний зовнішній вигляд і класичний білий колір. Вона стане для Вас незамінним помічником.

Candy - італійська марка популярної побутової техніки, що з'явилася на ринку побутової техніки в 1945 році. Під цією маркою випускаються холодильники, кухонні плити, пральні машини, машини посудомийні, різноманітна дрібна побутова техніка. На італійському ринку компанія займає лідируючу позицію як виробник пральних машин в величезному асортименті: це і великі машини, і компактні, мають верхню і фронтальне завантаження, сушку або без неї, це і комбіновані моделі, до складу яких входять плита з духовкою і машиною для миття посуду.

Компанія Candy є власником таких торгових марок, як Zerowatt, Hoover, Kelvinator, Iberna, Rosieres. Компанії належить 14 заводів, географія яких широка: Італія, Іспанія, Великобританія, Франція, Португалія, на цих заводах задіяно близько 7 тисяч робочих, які щорічно забезпечують виробництво приблизно п'яти мільйонів одиниць продукції. Компанією випускається більше 1400 найменувань побутових приладів, які експортуються в 100 країн світу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані