Пилосос ELECTROLUX ZB5103W - AT196044 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос ELECTROLUX ZB5103W - AT196044 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Пилосос ELECTROLUX ZB5103W

Пилосос ELECTROLUX ZB5103W - AT196044

Код товару: AT196044
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип пилососа ручний, без мішка контейнерного типу, Тип пилозбірника контейнер, Тип прибирання суха, Тип керування на корпусі, Довжина шнура бездротовий, Розмір 419 x 137 x 136 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ELECTROLUX
Тип пылесоса ручной, без мешка контейнерного типа
Тип уборки сухая
Тип пылесборника контейнер
Тип управления на корпусе
Длина шнура безпровідне
Розмір 419 x 137 x 136 мм
Колір White
Опис

Придбати Пилосос ELECTROLUX ZB5103W Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Компактний і легкий пилосос ELECTROLUX ZB5103W призначений для прибирання салону автомобіля або яхти. З його допомогою салон вашого автомобіля завжди буде чистим і акуратним. Компактність і можливість живлення від автомобільного прикурювача, дозволяють зберігати пристрій прямо в машині.

У даній моделі передбачена циклонная система збору пилу. Потужний вихровий потік затягує пил в контейнер і збиває її в щільну грудку. При такій системі збору пилу, потужність всмоктування пилососа не падає. Пилосос оснащений двома ступенями фільтрації, що гарантує чистоту повітря в салоні автомобіля.

Прогумовані коліщатка легко ковзають по будь-яких поверхнях, не дряпаючи їх. Завдяки легкості і зручними м'якими ручці пилосос дуже зручний для прибирання, так як таку вагу можна легко підняти однією рукою. Для зберігання пилососа в комплекті є чохол.

Rapido - Ручний пилосос з унікальною запатентованою системою коліс в нижній частині для більш легкого прибирання. Унікальний пилосос з акцентом на дизайн і функціональність. Більш ефективний, більш ергономічний! Новий Rapido для швидкого очищення! Акумуляторний пилосос Rapido завжди під рукою, коли це необхідно. Нові Rapido більш високої ефективності та продуктивності, ніж будь-коли раніше.

Rapido - портативний акумуляторний пилосос, ідеально підходить для прибирання дрібного сміття. Автомобільний пилосос Electrolux ZB 5103 дозволяє виробляти сухе прибирання салону автомобіля. Пилосос працює від акумулятора. Дана модель не займе багато місця в багажнику автомобіля.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані