Пральна машина MILANO XPB-30 PA RED - AT196365 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина MILANO XPB-30 PA RED - AT196365 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пральна машина MILANO XPB-30 PA RED
Пральна машина MILANO XPB-30 PA RED
Пральна машина MILANO XPB-30 PA RED

Пральна машина MILANO XPB-30 PA RED - AT196365

Код товару: AT196365
Немає в наявності
Короткий опис:
Глибина 38 см, Максимальне завантаження 3.5 кг, Тип завантаження вертикальне завантаження, Тип напівавтомат, Кількість програм 2, Спосіб установки окремостоячий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник MILANO
Максимальная загрузка 3.5
Глибина 38 см
Тип загрузки вертикальная загрузка
Тип полуавтомат
Спосіб установки окремостояща
Программы стирки полоскания, интенсивная
Класс энергопотребления A
Функції слив
Особливості таймер стирки
Колір корпусу White
Висота 63 см
Ширина 44 см
Цвет дверцы красный
Вага 8
Опис

Придбати Пральна машина MILANO XPB-30 PA RED Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пральна машина MILANO XPB-30 PA 

Ви шукайте просту, надійну пральну машину активаторного типу пропонуємо Вам MILANO XPB-30 PA з максимальним завантаженням 3,5 кг. Ця надійна напівавтоматична машинка з вертикальним завантаженням відмінно підійде для установки в місцевості без централізованого водопостачання або при слабкому тиску води. Така машинка буде відмінним вибором у сільській місцевості або на дачі. Машина проста в експлуатації, її функціональності і потужності достатньо для якісного прання білизни та одягу.

Тип машини - вертикальна, що робить її меншою за габаритами, а також більш надійною. Вертикальна система вигідна тим, що барабан тримається на двох осях, а ремінь приводу взагалі не використовується в більшості випадків. Звичайно ж, основною перевагою залишається компактність цього пристрою. Є таймер відстрочки на 15 хвилин. Режими: сильно забруднена, режим полоскання.

Сучасні пральні машини-напівавтомати мають ряд переваг: не вимагають підключення до центральної системи водопостачання, тому їх можна використовувати незалежно від наявності та якості комунальної інфраструктури. Ця обставина, а також їх порівняно невеликі габарити і вага дозволяє легко переміщати пральні машини, а також встановлювати їх в будь-якому зручному місці. Також вони мають значно нижчу ціну, ніж їх автоматичні аналоги, тому для покупки часто навіть не потрібно користуватися дорогої послугою споживчого кредитування.

Напівавтомати обходяться і в експлуатації істотно дешевше:

- в 6-10 разів більш економічно витрачають електроенергію в розрахунку на одну середню прання!

- в 3-5 разів економічніше по витраті води!

- підійде практично будь-який пральний порошок, навіть самий простий і доступний за ціною!

Пральна машина - призначена для прання в домашніх умовах білизни, деяких предметів одягу, завіс, покривал, рушників і т. П. Машинне прання заснована на розчиненні і вимиванні частинок бруду з волокон тканини в результаті інтенсивної циркуляції розчину миючих засобів щодо поміщених в машину речей. Вимиті з тканини частки бруду після закінчення прання віддаляються разом з миючим розчином, після чого тканину полощуть у чистій воді і віджимають вручну або механічно, часто безпосередньо в машині.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані