Плита Gorenje EC52CLB - AT196678 - купити Плити в Києві й Україні, доступні ціни на Плита Gorenje EC52CLB - AT196678 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Плита Gorenje EC52CLB
Плита Gorenje EC52CLB
Плита Gorenje EC52CLB
Плита Gorenje EC52CLB
Плита Gorenje EC52CLB

Плита Gorenje EC52CLB - AT196678

Код товару: AT196678
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип електрична, Колір чорний, Зони нагріву Hi-Light, Кількість конфорок 4, Потужність і тип конфорок Задня права 1.8 кВт, Задня ліва 1.2 кВт, Передня права 1.2 кВт, Передня ліва 1.7 кВт, Тип духовки електрична,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип Для электрических плит
Колір Чорний
Зоны нагрева Hi-Light
Количество конфорок 4
Мощность и тип конфорок Задняя правая 1.8 кВт, Задняя левая 1.2 кВт, Передняя правая 1.2 кВт, Передня левая 1.7 кВт
Тип духовки Для электрических плит
Полезный объем 70 л
Тип гриля инфракрасный
Тип очистки очистка паром AquaClean
Внутреннее покрытие эмаль
Висота 85 см
Ширина 50 см
Глибина 59.4 см
Вага 40.6 кг
Виробник Gorenje
Опис

Придбати Плита Gorenje EC52CLB Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Плита Gorenje EC52CLB

Електрична плита в стилі ретро. Електричні плити вже давно увійшли в звичний уклад життя. Вони стильні, економні, і максимально безпечні. Модель, яку ми хочемо представити вам сьогодні, називається Gorenje EC 52 CLB.

Параметри дизайну. Все нове - добре забуте старе. Технічні дизайнери не один раз удостоювалися міжнародних нагород за свою роботу, тому сьогодні вони знову дивують - ретро-стиль завжди відрізнявся затребуваністю. Він проходить крізь час і виходить сухим з ??води.

Спрощена взаємодія. Електрична плита Gorenje EC 52 CLB в своєму розпорядженні володіє чотирма конфорками Hi-Light, кожна з яких відрізняється потужністю і призначенням. Розробник подбав про встановлення індикатора залишкового тепла. Розташувалися конфорки на склокераміки.

Духова шафа. 70-літрова електрична духова шафа моделі Gorenje EC 52 CLB володіє 9 програмами приготування і знімними напрямними. Взаємодіяти з ним гранично легко, як і доглядати - використовуйте парову очистку AquaClean для повного щастя.

Режими нагріву. Електрична плита Gorenje EC 52 CLB працює в наступних режимах нагріву: класичний, класичний + вентилятор, нижній + вентилятор, малий гриль, великий гриль, великий гриль + вентилятор, підігрів тарілок, розморожування.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані