Кавоварка Ardesto YCM-E1600 - AT196682 - купити Кавоварки і кавомашини в Києві й Україні, доступні ціни на Кавоварка Ardesto YCM-E1600 - AT196682 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Кавоварка Ardesto YCM-E1600

Кавоварка Ardesto YCM-E1600 - AT196682

Код товару: AT196682
В наявності
2 599 грн
Короткий опис:
Тип кавоварки еспресо (ріжкова), Тип кави для використання мелений, Сфера використання для дому (побутові), Приготування капучино ручне, Резервуар для води 1,6 л, Тип управління механічне,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип кофеварки эспрессо (рожковая)
Тип используемого кофе молотый
Сфера применения для дома (бытовые)
Приготовление капучино ручная
Резервуар для воды 1,6 л
Тип управления механічна
Давление водяного насоса 15 бар
Потужність 850 Вт
Функції система защиты от перегрева, одновременное приготовление двух чашек кофе
Габарити 30 х 24 х 30 см
Вага 3
Колір черный + нержавеющая сталь
Аксессуары мерная ложка
Виробник Ardesto
Опис

Придбати Кавоварка Ardesto YCM-E1600 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кавоварка Ardesto YCM-E1600 - новий чудо-прилад, що дозволяє легко приготувати каву. Погляньте на цей елегантний строгий дизайн - він так і манить випити ще одну чашку незрівнянного кави.

Ardesto YCM-E1600 є досконалим високотехнологічним пристроєм - оснащена функціями захисту від перегріву, автовідключення і, що вкрай важливо - знімним багаторазовим фільтром і защітлой від надлишкового тиску. Має місткий резервуар для води (1,6 л), здатна одночасно приготувати 2 чашки кави.

Практично кожен любитель кави рано чи пізно замислюється про придбання кавоварки або кава-машини, адже тільки з їх допомогою можна приготувати справжній еспресо або капучіно. Ріжкова кавоварка - один з найбільш поширених типів пристроїв для приготування кави, які можна зустріти в домашньому використанні.

Ріжкові кавоварки відомі також і під іншою назвою - іноді їх так і називають, «еспресо», що перекладається як «швидко». Дійсно, приготування напою в такій машині не займає багато часу.

Традиційний спосіб приготування кави, який застосовується в деяких кавоварках, такий же, як коли напій варять в турці - це змішування і кип'ятіння мелених зерен і води. Але кава еспресо готується зовсім інакше. Мелена кава взагалі не потрапляє в воду, а поміщається над посудиною з нею. Вода нагрівається до стану пара, який проходить через кавовий порошок, а потім конденсується в окремій ємності. Так і отримують еспресо.

Саме таким способом і готується кава в ріжкової кавоварці. А називають її так тому, що посудина для меленої кави має форму ріжка. Це дозволяє водяній парі проходити через зерна особливо швидко.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані