Навушники Vinga HSU60 USB Black (HSU60BK) - AT197143 - купити Навушники та гарнітури в Києві й Україні, доступні ціни на Навушники Vinga HSU60 USB Black (HSU60BK) - AT197143 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Навушники Vinga HSU60 USB Black (HSU60BK)
Навушники Vinga HSU60 USB Black (HSU60BK)
Навушники Vinga HSU60 USB Black (HSU60BK)
Навушники Vinga HSU60 USB Black (HSU60BK)
Навушники Vinga HSU60 USB Black (HSU60BK)
Навушники Vinga HSU60 USB Black (HSU60BK)
Навушники Vinga HSU60 USB Black (HSU60BK)

Навушники Vinga HSU60 USB Black (HSU60BK) - AT197143

Код товару: AT197143
Немає в наявності
Короткий опис:
Інтерфейс підключення USB, Конструкція накладні, Призначення для комп'ютера, Тип пристрою гарнітура, Тип VoIP і мультимедіа, Підключення дротове,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Vinga
Інтерфейс підключення USB
Конструкция накладные
Призначення для компьютера
Тип устройства гарнитура
Подключение провідне
Тип VoIP и мультимедиа
Чувствительность 100 dB
Колір Silver, Black
Сопротивление наушников 32 Ом
Минимальная воспроизводимая частота 20 Гц
Максимальная воспроизводимая частота 20 кГц
Чувствительность микрофона 55 dB
Длина шнура 1,5 м
Опис

Придбати Навушники Vinga HSU60 USB Black (HSU60BK) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Vinga HSU60 USB Black (HSU60BK) - це легка стереогарнітура, яка оснащена м'якими вушними подушками і регульованим оголів'ям з зовнішнім мікрофоном для комфортного використання. Гарнітура ідеально підходить для спілкування в інтернеті, володіє прекрасними акустичними можливостями і сумісна з усіма додатками VoIP. Підходить для ПК і ноутбуків.

Гарнітура має стильний привабливий дизайн і сумісна з усіма додатками голосового зв'язку. Цей пристрій підійде як для використання мережевих комп'ютерних ігор, так і для інших завдань - скористайтесь голосовими командами або записом звуку. Дана модель подарує вам максимальний комфорт в експлуатації - зручні м'які навушники з регульованим оголів'єм не доставлять дискомфорту при тривалому використанні. Фахівці компанії Vinga подбали і про відмінне, чисте звучання на всьому діапазоні частот.

Відмінні динаміки, якими оснащена дана гарнітура, забезпечують високу якість звуку, а м'які насадки добре прилягають до вуха не дозволяючи звуку розсіюватися. Регульоване наголів'я дає можливість підлаштувати його розмір під кожного користувача окремо, а надлегка конструкція дозволяє носити гарнітуру тривалий час не відчуваючи дискомфорту. Також гарнітура може похвалитися мікрофоном на виносній штанзі, з функцією шумозаглушення, що забезпечує хорошу якість передачі звуку. Довгий міцний шнур не буде обмежувати в рухах, тому ви зможете максимально насолоджуватися звуком та спілкуванням. Спілкуйтеся з друзями, слухайте музику, дивіться фільми, — гарнітура Vinga HSU60 USB Black (HSU60BK) забезпечить хороше звучання і зручність у використанні. 

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані