Пральна машина CANDY CBWMS 914TWH-S - AT197929 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина CANDY CBWMS 914TWH-S - AT197929 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пральна машина CANDY CBWMS 914TWH-S
Пральна машина CANDY CBWMS 914TWH-S
Пральна машина CANDY CBWMS 914TWH-S
Пральна машина CANDY CBWMS 914TWH-S
Пральна машина CANDY CBWMS 914TWH-S
Пральна машина CANDY CBWMS 914TWH-S
Пральна машина CANDY CBWMS 914TWH-S
Пральна машина CANDY CBWMS 914TWH-S
Пральна машина CANDY CBWMS 914TWH-S
Пральна машина CANDY CBWMS 914TWH-S

Пральна машина CANDY CBWMS 914TWH-S - AT197929

Код товару: AT197929
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Глибина 54.5 см, Максимальне завантаження 9 кг, Тип завантаження фронтальне завантаження, Тип автомат, Кількість програм 16, Спосіб установки вбудований,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник CANDY
Максимальная загрузка 9
Глибина 54.5 см
Тип загрузки фронтальная загрузка
Тип автомат
Спосіб установки вбудований
Программы стирки шерстяные изделия, цветные ткани, хлопок, синтетика, ручная стирка, ежедневная стирка, джинсы, детские вещи, деликатная стирка,
Класс стирки A
Класс энергопотребления A+++
Класс отжима A
Количество оборотов 1400 об/мин
Потребляемая мощность 0.87 кВт/час
Функції старт/пауза, предварительная стирка, отсрочка стирки, выбор температуры
Особливості контроль пенообразования, защитная блокировка дверцы, Wi-Fi, NFC соединение
Колір корпусу White
Висота 82
Ширина 59.6 см
Цвет дверцы White
Вага 69 кг
Опис

Придбати Пральна машина CANDY CBWMS 914TWH-S Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пральна машина CANDY CBWMS 914TWH-S

Велика завантаження. Перше, що можна оцінити в пральній машині Candy CBWMS 914TWH-S - великий обсяг барабана. При стандартних габаритах техніки він вміщує в себе цілих 9 кг білизни, що не може не радувати, тому що дозволяє проводити великі прання.

Енергоефективна модель. Представлена ??машина для прання відноситься до класу пристроїв А +++. Ця група включає в себе техніку, яка здатна раціонально використовувати енергоресурс, чим суттєво економить кошти, що витрачаються на її обслуговування. Витрата енергії становить 0.87 кВт / год.

Смарт-управління. Техніка має сучасні функції смарт-управління. Вони здійснюються завдяки двом типам бездротового зв'язку - NFC і Wi-Fi. Використовуючи переваги такого типу управління, ви не тільки можете віддалено керувати машиною, але і без проблем зможете визначити причини дрібних неполадок або «навчити» пристрій новим режимам роботи.

Безліч програм. Техніка оснащена широким асортиментом виконуваних дій. У вашому розпорядженні 16 режимів прання, які підійдуть різним типам тканини, що розрізняються за обсягом партії і кількості часу, який ви можете приділити процесу стирання.

Технологія Mix Power System +. Представлений функціонал втілив в життя ідею якісної прання при невисокій температурі. Суть технології полягає в тому, що вода і миючі засоби якісно просочують волокна тканини, що сприяє якісній пранні. Але вода не просто заливається в барабан, а подається під тиском, тому проникає глибоко в саму тканину.

Захист від протікання. Пральна машина Candy CBWMS 914TWH-S має якісний захист, що перешкоджає протікання води. Коли існує загроза подібної неприємності, техніка різко блокує подачу води і зливає наявну.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані