Електрочайник SATURN ST-EK8437 Red - AT199495 - купити Електрочайники та термопоти в Києві й Україні, доступні ціни на Електрочайник SATURN ST-EK8437 Red - AT199495 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Електрочайник SATURN ST-EK8437 Red

Електрочайник SATURN ST-EK8437 Red - AT199495

Код товару: AT199495
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Матеріал корпусу пластик, Об'єм 2.2 л, Потужність 1700 Вт, Тип звичайний, Нагріваючий елемент прихований (диск), Захист від перегріву так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SATURN
Матеріал корпусу пластик
Об`єм 2.2 л
Потужність 1700 Вт
Нагревательный элемент скрытый (диск)
Тип обычный
Колір красный
Опис

Придбати Електрочайник SATURN ST-EK8437 Red Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Що може бути приємніше чашки свіжозвареної кави або чаю, вранці або під час трудового дня? Приготувати улюблений напій допоможе потужний і сучасний електрочайник SATURN, який здатний швидко закип'ятити воду. Потужність чайника Потужність 2200 Вт. А його обсяг становить 1,7 літра, цього достатньо, щоб напоїти бадьорим напоєм компанію друзів або колег.

Як нагрівальний елемент в чайнику SATURN використовується прихований диск, що збільшує термін його служби і значно полегшує догляд. Для безпечної роботи є захист від перегріву і захист від включення без води. При закипанні води чайник автоматично відключається. Дана модель зручна у використанні, обертається на круглій базі харчування на 360 градусів. Корпус чайника виготовлений з високоякісного харчового пластику.

У електрочайнику продумана кожна деталь. Він надійно захищений від перегріву завдяки функції автоматичного вимкнення чайника при вскипании води, а також захисту від включення приладу без води. Все це робить експлуатацію даного приладу максимально комфортним і безпечним. До того ж, дані функції значно збільшують час роботи приладу. ви легко можете обертати чайник, оскільки він розташовується на круглій основі, що неймовірно зручно для користувача.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані