Маршрутизатор TP-Link TL-WR840N - AT019957 - купити Маршрутизатори в Києві й Україні, доступні ціни на Маршрутизатор TP-Link TL-WR840N - AT019957 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Маршрутизатор TP-Link TL-WR840N

Маршрутизатор TP-Link TL-WR840N - AT019957

Код товару: AT019957
В наявності
699 грн
Короткий опис:
Стандарт Wi-Fi 802.11 n (до 300 Мбіт/с), g (до 54 Мбіт/с), b (до 11 Мбіт/с), Режими роботи провідний маршрутизатор, Wi-Fi маршрутизатор, Вхідний інтерфейс 10/100BASE-TX Ethernet (MDI/MDIX), Робоча частота 2.4 ГГц, Кількість LAN портів (RJ-45) 4, Тип антени незнімні,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник TP-Link
Стандарт Wi-Fi 802.11 n (до 300 Мбит/с), g (до 54 Мбит/с), b (до 11 Мбит/с)
Режимы работы проводной маршрутизатор, Wi-Fi маршрутизатор
Входной интерфейс 10/100BASE-TX Ethernet (MDI/MDIX)
Рабочая частота 2.4 ГГц
Количество LAN портов (RJ-45) 4
Тип антени несъемные
Защита информации WPS, WPA2-PSK, WPA2-ENT, WPA2, WPA-PSK, WPA, WEP
Поддержка транспортных протоколов UPnP, TCP/IP, PPTP, PPPoE, IPv6, IPv4, IPSec, IGMP, ICMP, DHCP, DDNS
Соответствие сетевым стандартам IEEE 802.11e (wireless quality of service [QoS]), IEEE 802.11i (Wi-Fi Protected Access [WPA2] security), IEEE 802.3u 100BASE-TX
Функции межсетевого экрана фильтрация MAC-адресов, фильтрация IP-адресов, демилитаризованная зона (DMZ), SPI, NAT
Удаленное управление WEB-интерфейс
Ширина 182 мм
Висота 35 мм
Глибина 128 мм
Опис

Придбати Маршрутизатор TP-Link TL-WR840N Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Безпровідний маршрутизатор TL-WR840N - це комбінований провідний/безпровідний мережевий пристрій, призначений для використання в малих і домашніх офісах. Використовуючи технологію 2T2R MIMO, TL-WR840N дозволяє створити мережу з надвисокою швидкістю передачі даних, завдяки чому можлива безперебійна і якісна робота таких додатків, як онлайн-перегляд відео високої чіткості, IP-телефонія і ігри по мережі. Пристрій виконаний в стильному корпусі і оснащений кнопкою QSS для швидкої установки захисту WPA2.

Підтримуючи стандарт IEEE 802.11n, TL-WR840N дозволяє встановити бездротове з'єднання зі швидкістю до 300 Мбіт/с, що задовольнить навіть найбільш вимогливі до швидкості з'єднання програми.

Завантаження внутрішніх користувачів і безладний перегляд сайтів часто завантажують вашу бездротову мережу, перешкоджаючи її ефективній роботі. TL-WR840N підтримує функцію IP QoS, що забезпечує оптимальне і рівномірний розподіл потоку даних для кожного додатка. Таким чином, можна обмежити менш важливі програми, перенавантажуючі мережу.

Разом з маршрутизатором ви отримаєте компакт-диск з Помічником швидкого налаштування (Easy Setup Assistant), з яким ви зможете в покроковому режимі виконати установку пристрою, налаштувати бездротову мережу та її захист. Дана утиліта дуже проста, і навіть недосвідчені користувачі зможуть без особливих зусиль встановити бездротове з'єднання.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані