Пилосос ROWENTA RO3923EA - AT199580 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос ROWENTA RO3923EA - AT199580 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Пилосос ROWENTA RO3923EA
Пилосос ROWENTA RO3923EA

Пилосос ROWENTA RO3923EA - AT199580

Код товару: AT199580
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип пилососа з мішком, Тип пилозбірника мішок, Тип прибирання суха, Тип керування на корпусі, Потужність мотора 750 Вт, Ємність пилозбірника 3 л,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ROWENTA
Тип пылесоса с мешком
Тип уборки сухая
Тип пылесборника мешок
Тип управления на корпусе
Мощность мотора 750 Вт
Емкость пылесборника 3 л
Длина шнура 6.2 м
Рабочий радиус 8.8 м
Колір красный
Уровень шума 79 dB
Опис

Придбати Пилосос ROWENTA RO3923EA Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Простий і ефективний помічник в будинку

Пилосос Rowenta RO3923EA підлоговий, призначений для сухого прибирання приміщень. Простота управління і високий рівень фільтрації додають комфорту у використанні. Ефективно справляється з прибиранням різних твердих поверхонь і підлогових покриттів. Р

Чистота повітря забезпечена двоступеневою фільтрацією

У пилососі Rowenta RO3923EA встановлений піноутворюючий фільтр. Правильне розташування фільтра - перед двигуном пристрою і додатковий, високоефективний фільтр на виході, забезпечують чистоту не тільки на підлозі, але і чисте повітря. У приміщенні після виконання прибирання не залишається неприємного запаху. Такий фільтр вловлює і відфільтровує навіть найдрібніші частинки пилу на 99,98%. Це дуже важливо особливо для людей, які страждають алергією на домашній пил або бронхіальною астмою.

Гігієнічний мішок для збору пилу та сміття

Пилососи Rowenta RO3923EA оснащені якісним мішком HIGIENE + High efficiency. Запатентована розробка, захищає дихальні органи від попадання пилу під час очищення мішка від сміття. При заміні не утворюються пилові хмари. У мішку присутній самозакривний клапан, для максимального комфорту і гігієни. На необхідність спорожнити сумку зі сміттям вказує спеціальний індикатор. Обсяг пилозбірника 3 л.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані