Пилосос ELECTROLUX ESC61LR - AT199585 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос ELECTROLUX ESC61LR - AT199585 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Пилосос ELECTROLUX ESC61LR
Пилосос ELECTROLUX ESC61LR

Пилосос ELECTROLUX ESC61LR - AT199585

Код товару: AT199585
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип пилососа без мішка контейнерного типу, Тип пилозбірника пластиковий контейнер (циклонна система), Тип прибирання суха, Тип керування на корпусі, Потужність мотора 750 Вт, Фильтр на виході НЕРА 12,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ELECTROLUX
Тип пылесоса без мешка контейнерного типа
Тип уборки сухая
Тип пылесборника пластиковый контейнер (циклонная система)
Тип управления на корпусе
Мощность мотора 750 Вт
Фильтр на выходе НЕРА 12
Емкость пылесборника 4 л
Рабочий радиус 9 м
Колір серый, красный
Уровень шума 76 dB
Опис

Придбати Пилосос ELECTROLUX ESC61LR Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

З легкістю позбудьтеся від пилу і бруду в своєму будинку з пилососом ELECTROLUX ESC61LR, який призначений виключно для сухого прибирання. Електроприлад оснащений міцною телескопічною трубою виготовленої з металу, за допомогою якої ви з легкістю зможете дістати до будь-якого куточка кімнати.

В якості пилозбірника використовується тканинний мішок, який здатний вмістити в себе до 4 л сміття. Ергономічна ручка істотно спрощує транспортування пристрою. Можливість вертикального паркування дозволить вам розмістити пилосос в будь-якому зручному для вас місці.

Потужність пилососа становить 650 Вт, що говорить про його високу ефективність роботи. Розташований у верхній частині корпусу багатоступінчастий регулятор дозволить вам підібрати оптимальний режим роботи пристрою для максимально ефективного очищення різноманітних поверхонь.

Багатоступенева система фільтрації забезпечує якісне очищення повітря від пилу та інших забруднень, тим самим не допускаючи поломки електромотора, а також викиду залишків пилу і бруду разом з повітрям в приміщенні, що особливо важливо для людей з астмою або алергією. Для додаткового очищення повітря є можливість встановити HEPA фільтр класу 12. У включеному стані пилосос видає шум, гучність якого досягає 78 дБ.

У комплект з пилососом входить набір насадок, які підходять для прибирання не тільки різноманітних видів підлогових покриттів, але і для плінтусів, а також меблів. Стандартна широка насадка дозволить здійснювати прибирання килимових покриттів, ламінату, паркету або лінолеуму. Щілинна з легкістю впоратися з очищенням навіть самих важкодоступних місць. Щітка для меблів дозволить прибрати пил і шерсть з меблів, полиць і інших подібних поверхонь.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані